fbpx
21.7 C
Reșița
marți, 28 mai 24

La Gârnic s-au reluat lucrările! „Avem patru proiecte începute”

În comuna Gârnic doar iarna i-a oprit de constructori să continue lucrările la cele patru proiecte aflate în derulare. Odată cu primăvara, aceștia au reluat activitatea.

„La ora aceasta avem patru proiecte începute, trei pe PNDL și unul pe AFIR. Modernizare DC49 Padina Matei-Moldova Nouă unde, din cei 10,9 km mai avem de turnat stratul 2 de asfalt pe 1,2 km și de făcut remedieri pe întregul tronson acolo unde este nevoie“, a declarat, pentru Reper24, primarul comunei Gârnic, Nicolae Tismănariu.

Edilul a mai adăugat că printr-o finanțare obținută pe AFIR se lucrează și la străzile interioare din cele două localități, Padina Matei și Gârnic: „În Gârnic am finalizat deja o stradă și se lucrează la o alta, iar în Padina Matei avem trei străzi, cu o lungime totală de peste 1 km la care trebuie refăcută infrastructura cu piatră, după care se va turna asfalt. Termenul de finalizare este în vara acestui an pentru reabilitarea acestor străzi“.

Primarul a amintit și de o altă investiție pe PNDL, de asfaltare a mai multor străzi interioare în Gârnic, proiect ce va fi amânat până la finalizarea lucrărilor de alimentare cu apă a localității: „Mai avem de montat stația de tratare a apei, joncțiunea acesteia cu bazinul de colectare și probele de presiune pe fiecare stradă în parte. După recepție ne vom apuca și de asfaltarea străzilor“, a mai declarat primarul comunei Gârnic.

Dan AGACHE

3 COMENTARII

 1. „La ora aceasta avem patru proiecte începute”, zice plin de mândrie domnul primar…

  Mai ține minte cineva când au fost începute? Vă spun eu: s-au făcut deja vreo două mandate de când primarul se tot laudă cu ele. Arhiva Reper 24 stă mărturie.

  Cât despre termenul de finalizare, mă îndoiesc că vor fi gata în acest an. Da’ ce nu promite omu’ pentru încă un mandat?

  Despre calitatea execuției lucrărilor nu mai are sens să spun. Știe toată lumea cum lucrează firma lu’ Crina!

 2. ”După recepție ne vom apuca și de asfaltarea străzilor“, a mai declarat primarul comunei Gârnic.

  E frumos așa!
  Alții mai întâi asfaltează iar pe urmă sparg ce au asfaltat, pentru că pe ei nu îi sparge nimeni 🙂
  Nu?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei