La Marga, Moș Crăciun a venit mai devreme anul acesta pentru copiii și tinerii din comună

a

Începute în primăvara acestui an lucrările de amenajare a unui teren sintetic de mini fotbal în comuna Marga s-au finalizat acum, în preajma Crăciunului. Despre valoarea acestuia, edilul comunei Nicolae Beg a declarat pentru Reper24:

„Am reușit să-l finalizăm repede zic eu, astfel încât copiii și tinerii din Marga să poată beneficia de un teren modern, cu instalație de nocturnă și un gazon sintetic de calitate superioară. Din păcate proiectul nu prevedea și vestiare pentru acest stadion, dar avem o clădire preluată de curând de la Hidroelectrica în patrimoniul comunei Marga, iar acolo vom amenaja vestiare pentru cei ce doresc să petreacă o parte a timpului liber prin sport și mișcare în aer liber. Terenul sintetic este pregătit să găzduiască primele meciuri și sunt convins că el reprezintă încă un obiectiv realizat, un vis împlinit. Vreau să mulțumesc pe această cale tuturor celor care ne-au ajutat să ducem la îndeplinire această investiție, oameni cu suflet mare pe care nu vreau să îi nominalizez, pentru a nu se interpreta politic sau a le crea lor probleme de orice fel. Vă mulțumesc tuturor și vă așteptăm la mișcare“!

aa

Terenul sintetic de la Marga a fost finanțat printr-un proiect atras pe Grupul de Acțiune Locală și a costat 55 de mii de euro, cofinanțarea primăriei fiind zero lei. Tot în toamna acestui an, primăria a achiziționat un buldoexcavator printr-un alt program finanțat tot pe GAL, a mai precizat edilul comunei Marga Nicolae Beg.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei