La Oțelu Roșu anul se încheie, dar pe șantiere se continuă munca

a

Un an complicat și delicat, așa a caracterizat primarul orașului Oțelu Roșu – Luca Mălăiescu anul ce ne pregătim să-l încheiem în doar câteva zile. Cu toate acestea, edilul are și motive de mulțumire, pentru că 2020 a fost un an în care „șantierele nu s-au oprit“, după cum afirma domnia sa:

Un an complicat din cauza situației pandemice, am întâmpinat cu toții mari probleme și ne-a dat viețile peste cap. Cu toate acestea, din punct de vedere al realizărilor la Oțelu Roșu, pot spune că am avut foarte multe, iar pentru anul viitor pot spune că vom continua ceea ce am început încă din 2012 și am făcut an de an câte un pas în față. Avem multe de realizat în continuare și niciodată nu voi fi pe deplin mulțumit, pentru că mai sunt foarte multe lucruri de realizat în orașul nostru“.

„Pot spune că sunt mulțumit, pentru că la Oțelu Roșu șantierele nu se opresc nici măcar o zi, se lucrează întruna. Chiar până înainte de Crăciun s-a lucrat la pavarea trotuarelor; avem un proiect prin care vom pava trotuarele a 17 străzi din Oțelu Roșu, iar imediat după sărbători, dacă timpul ne va permite, vom trece la asfaltări. Îmi doresc foarte mult să continui amenajarea zonei de agrement de la Gura Jgheabului acolo unde vom asfalta toată zona. Vom trece și la îndiguirea ierugilor de pe raza orașului, pentru că acestea au creat multe probleme în anii precedenți, au fost afectate foarte multe locuințe atunci când am avut inundații, dăm drumul la proiect și sper să trecem la treabă cât mai repede“.

Pentru că suntem în pragul sfârșitului de an, primarul orașului Oțelu Roșu, Luca Mălăiescu, a transmis un gând bun, sănătate și multe bucurii locuitorilor orașului precum și cititorilor și ascultătorilor Reper 24, alături de tradiționalul La Mulți Ani!

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. imoGen

    A făcut trotuarele mai sus decât intrările în curți. Felicitări!
    Pe lângă asta, nu se poate circula pe trotuare pentru că toți își parchează mașinile pe ele.
    Să mai trimită poliția locală în patrulare să mai dea niște amenzi. Poate așa învață unii că mașinile se țin în curți, nu pe trotuare.

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei