La Reșița, plata locului de parcare se poate face și online

modelmic

Primăria Reșița a făcut încă un pas pentru digitalizarea modalităților de plată. Reprezentanții administrației locale vin cu o veste bună pentru reșițenii care doresc să își achite abonamentul pentru parcările de domiciliu. Aceștia vor fi scutiți de un drum la ghișeu, începând de astăzi plata locului de parcare putând fi făcută și online.

Linkul pentru inițierea procedurii de plată online a parcării poate fi accesat aici https://parcaridedomiciliu.primariaresita.ro/ sau pe pagina Primăriei Reșița, la secțiunea „Plătește online”, subcategoria „Parcări de domiciliu”.

După completarea formularului, atașarea documentelor (copie de buletin și copia talonului) și trimiterea formularului, veți primi un link pe adresa de e-mail pentru a efectua plata parcării. După ce plata a fost confirmată, tichetul pentru parcare va fi emis în format electronic, acesta fiind trimis tot pe adresa de e-mail”, explică reprezentanții Primăriei Reșița.

140489738_2478491279125167_1133255616166037566_o

 
fotocopertă: arhivă

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

3 Comentarii

 1. Un resitean

  Se poate plati cu reducere de 10%,pt plata on line, sau pînă la 31 martie 2021.??? Ce se întîmplă cu rezervarile locurilor deja închiriate,se mai păstrează pînă la 31 martie, sau este prioritatea primului venit,primul servit????

  Raspunde
  1. satul de santiere..neterminate!

   mai bine faceati locurile de parcare din spatele blocului fetelor, a venit iarna peste voi si nu ati fost in stare sa le faceti!!!
   dupa ce ca ati daramat garajele DUPA terminarea sa zicem a marelui santier cu strazile, de ati umplut de praf si noroi, din nou, trotuarele si spatiile verzi!!!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei