„Laudă-te cu ce faci tu, nu cu ce au făcut alții“ – replica unui primar cărășean în funcție

aa

Recent am publicat o știre cu titlul „Cadastru gratuit pentru 16 primării din Caraș-Severin“, conform unei informații transmisă de Andrei Ungur, subsecretar de stat în cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

În această știre spuneam că „Guvernul Orban, prin Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI), a inițiat procedura de licitație deschisă pentru achiziționarea serviciilor în Sistemul integrat de cadastru și carte funciară a imobilelor din 35 de județe. Din județul Caraș-Severin au fost selectate 16 UAT-uri“ și dădeam lista cu cele 16 localități rurale.

După apariția acestei știri am fost contactați de un primar în funcție care a dorit sa-și păstreze anonimatul și care spunea exact așa: „Laudă-te cu ce faci tu, nu cu ce au făcut alții“. Motivul supărării domniei sale este legat de faptul că acest proiect este mult mai vechi, de pe vremea guvernării PSD și cuprindea mult mai multe primării care ar fi trebuit să beneficieze de cadastrarea gratuită.

„Nu am nimic cu Andrei Ungur; personal îl consider un copil fain, atâta doar că nu e corect să te lauzi cu munca altora. Laudă-te cu ceea ce poți și faci tu, nu cu ceea ce au făcut alții“ – a mai precizat primarul nostru.

Cele 16 UAT-uri selecționate din Caraș-Severin sunt: Băuțar, Bucoșnița, Buchin, Băuțar, Cornea, C-tin Daicoviciu, Cornereva, Glimboca, Slatina Timiș, Topleț, Sacu, Marga, Păltiniș,  Luncavița, Domașnea și Zăvoi.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei