fbpx
17.7 C
Reșița
sâmbătă, 30 septembrie 23

Legătura dintre Primăria Bocșa și cetățeni se face și prin rețelele de socializare

Este deja binecunoscută activitatea online a primarului orașului Bocșa, Mirel Patriciu Pascu, cel care și-a făcut un obicei din a posta pe rețelele de socializare imagini din activitatea serviciilor din subordinea Primăriei orașului Bocșa.

„Precizez că eu împreună cu echipa mea postăm pe rețelele de socializare cât mai multe imagini din activitățile desfășurate pentru a vă ține la curent cu ceea ce întreprindem, dar și pentru ca dumneavoastră să puteți veni cu propuneri și să ne atrageți atenția pe problemele în care mai trebuie să intervenim”, a precizat edilul Pascu.

Nu putem afișa chiar toate lucrările, dar vă asigur că se lucrează concomitent în mai multe puncte, pe diverse planuri, în tot orașul. Derulam proiecte europene, monitorizăm lucrările firmelor, întreținem proiectele deja efectuate, completăm lucrări și pregătim terenul pentru a da startul altora. Cu siguranță, mai sunt multe de făcut și îndreptat în oraș și vă mărturisesc cu sinceritate că nu merge totul așa cum mi-aș dori. Dar am încredere că vom reuși în timp cât mai scurt să rezolvăm dificultățile“, a mai spus primarul Bocșei, Mirel Patriciu Pascu.

Acesta mulțumește locuitorilor pentru mesajele de tot felul și își cere scuze că din cauza timpului limitat nu poate răspunde fiecăruia în parte. „Din păcate sau din fericire, nu am timp. Nu-mi permite timpul nici să mă bucur de mesajele frumoase și nici să mă disculp în fața celor care mă critică“, a mai adăugat Mirel Patriciu Pascu, primarul orașului Bocșa.

Dan AGACHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei