UPDATE: Legea pumnului! Scandal cu răngi și o mașină vandalizată la Reșița, în cartierul „Catanga”!

 

modelmic

Un scandal în care au fost implicați mai mulți cetățeni care domiciliază în zona căminelor din municipiul Reșița, s-a petrecut astăzi. Se pare că este vorba de un conflict mai vechi între locatari, unul care de luni de zile nu poate fi stăpânit de oamenii legii, deși cel căruia astăzi i s-a vandalizat autoturismul (în imagine) afirmă că a făcut apeluri repetate pentru a cere sprijinul Poliției din Reșița. Iată că acest cartier, denumit de băștinași „Catanga”, este din nou peisajul luptelor de stradă.

Astăzi, lucrurile au degenerat, după ce șoferul acestui autoturism Ford care spune că nu are nicio problemă cu agresorii, a fost urmărit, alergat iar geamurile mașinii sale au fost sparte cu ranga. Dovadă că acest conflict nu este unul de moment, stă filmarea de acum mai multe zile în care aceeași agresori trag cu praștia cu cugle de la etajul 4 iar mai apoi aruncă de la aceeași înălțime sticle în direcția cetățenilor, care privesc neputincioși această scenă.

modelmic

Dacă ar fi trecut un copil chiar în acel moment prin zona de „conflict”, cine știe care ar fi fost deznodământul. Reșițenii care locuiesc în această zonă se declară revoltați de modul violent la care s-a ajuns în acest moment. La fața locului au ajuns echipaje de poliție și o ambulanță. Aștepăm reacția organelor de ordine publică ale Poliției Municipiului Reșița.

UPDATE:  Deoarece o parte dintre persoanele care au participat la conflict au părăsit domiciliu, în cursul zilei de astăzi au fost puse în aplicare un număr de cinci mandate de aducere față de persoanele implicate, după cum a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin, Dinu Nicorici.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Reșița a confirmat începerea urmării penale față de cinci suspecți, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice și distrugere.

Față de doi dintre suspecți, un bărbat de 48 de ani și altul de 22 de ani a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați în fața judecătorului de drepturi și libertăți.

Polițiștii precizează că folosirea unei arme de foc în incident nu s-a confirmat până în acest moment al cercetărilor.

Diana RADU

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. zero

    “cel căruia astăzi i s-a vandalizat autoturismul (în imagine) afirmă că a făcut apeluri repetate pentru a cere sprijinul Poliției din Reșița”

    Efectul asociaţilor (forţate) de proprietari convocate de tăiţelu’?

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei