Liberalele din Valea Almăjului, învrăjbite de primarul Lala! „Gurile rele spun că dă ora exactă și la domnișoare și doamne”!

  modelmic lala

Evenimentul anului în Valea Almăjului, așa cum a fost descris pe rețelele de socializare, un botez, care ar trebui să steargă păcatul strămoșesc, conform dogmelor creștin ortodoxe, a dat naștere însă la o adevărată polemică între liberalii cărășeni. 

Pe 15 ianuarie, chiar de ziua poetului nepereche, pe pagina sa de socializare liberala Iustina Turnea a postat două fotografii cu mult hulitul Ion Lala, primar PSD al comunei Lăpușnicu Mare, prezent la un botez organizat în Valea Almăjului. „Primarul Lala a dat «ora exactă» și la brâul Almăjenilor. Gurile rele spun că dă ora exactă și la……..domnișoare și doamne, doar pe una o sare rândul. Să ne trăiești că ne trebuiești pe post de ….ceas și nu numai”, este descrierea ce însoțește cele două fotografii ale liberalei Turnea.

Primarul Lala este deja cunoscut pentru sintagma „eu dau ora exactă”, expresie ce a folosit-o în mai multe rânduri în fața adversarilor săi politici. De altfel, primarul din comuna de pe Valea Almăjului pare să fie apreciat de către adversarii săi politici, chiar și la un brâu. Ce a vrut însă să spună ilustra liberală cu expresia: „dă ora exactă și la doamne și domnișoare”, vă lăsam pe dumneavoastră să trageți concluziile.

Numai că intervenția lui Turnea nu a fost văzută cu ochii buni de reprezentanții din Valea Almăjului ai celui mai vechi partid parlamentar din România și nu știm dacă domnia sa a făcut postarea și în calitatea de membru al PNL.

Cert este că această postare de admirație a fost dur taxată de Mihaela Drăgilă, adversara politică a primarului Lala și pe o rețea de socializare, aceasta s-a întrebat retoric în ce horă s-o fi prins Turnea la alegerile locale din vara acestui an.

Dacă cineva mai avea dubii în legătură cu hora în care s-a prins doamna Iustina Turnea pe 5 iunie, acum s-a lămurit. Felicitări doamnei pentru dubla performanță: cel mai mare număr de oameni păcăliți la localele din 2016 și cel mai mare număr de femei insultate la o petrecere. Felicitări și celei pe care o sare rândul! Mama ei a învățat-o bine. Totuși, după cum arată postarea doamnei, care a reușit să o flateze pe cea căreia de fapt îi poartă pică și a insultat, în același timp, tot restul populației feminine din Almăj, putem să ne gândim că neamțul care ascunde lucruri s-a instalat la dumneaei în casă și îi joacă farse. Din rateurile de pe 5 iunie și ieșirea de ieri, să înțelegem că neamțul e de vină sau doamna în sfârșit s-a demascat?”, afirmă Mihaela Drăgilă.

Iustina Turnea, care a intrat în ultima perioadă într-un con de umbră, a deținut în trecut mai multe funcții importante în PNL, fiind inclusiv vicepreședinte la nivel național al femeilor liberale. Aceasta și-a anunțat demisia din toate funcțiile deținute în partid, în urma eșecului înregistrat de PNL în Valea Almăjului, la alegerile din vara anului trecut.

Diana RADU

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei