Liberalii cărășeni, în frunte cu Vela și Schelean, și-au depus listele pentru alegerile parlamentare!

depunere liberali

Reprezentanții Partidului Național Liberal, în frunte cu cei doi co-președinți Valeria Schelean și Marcel Vela și-au depus astăzi listele pentru alegerile parlamentare din decembrie. Din grupul liberalilor care s-au prezentat la BEJ nu a lipsit nici primarul Reșiței, Ioan Popa, dar nici viceprimarul Adrian Dacica, cel care se află de altfel pe poziția a doua pentru Camera Deputaților. 

Numele propuse de PNL Caraș-Severin pentru alegerile parlamentare sunt aceleași pe care partidul le-a anunțat deja anterior: pentru Deputaților – Valeria Schelean, Adrian Dacica, Cristian Gâfu, Cojocariu Ioan, Jaro Marșalik, Elena Meteleaucă și Doru Cosei, iar pentru Senat – Marcel Vela, Marius Isac, Codruța Hamat si Valentin Izvernari.

Am dorit să depunem listele într-o zi de sărbătoare, pentru că venim în fața alegătorilor din Caraș-Severin cu candidați care se prezintă în aceste alegeri cu o ofertă electorală pozitivă pentru județ și pentru ceea ce vor face în Parlamentul României. Ca și idee pe care o dorim noi în perspectiva alegerilor parlamentare și în mandatul parlamentarilor în perioada 2016-2020 este ca dincolo de activitatea strict parlamentară, de activitatea de a gândi, de a produce, de a participa la votarea, la propunerea unor legi, în perioada aceasta dorim ca parlamentarii liberali să poată avea o activitate complementară, aceea de a reprezenta județul Caraș-Severin în tot ceea ce se întâmplă și în partea executivă, în sensul de a fi ambasadorii alegătorilor în tot ceea ce înseamnă proiecte de dezvoltare ale județului”, a declarat cu acest prilej Marcel Vela.

Liberalul a adăugat că își dorește ca în mandatul 2016-2020, parlamentarii cărășeni, indiferent din partidul din care fac parte, să facă front comun și să susțină județul Caraș-Severin.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157675724487545″]

La rândul ei, Valeria Schelean a adăugat că politicienii cărășeni aflați pe listele PNL pentru viitoarele alegeri au fost aleși în funcție de profesionalism și competentă, dar și ținându-se cont de mult vehiculatele criterii de integritate.

Sunt colegi cu care ne mândrim, iar criteriile în funcție de care noi am ales această listă de candidați au fost în primul rând cele legate de profesionalism și competență. Sunt criterii pe care și la nivel național PNL le-a respectat, alături de acele criterii de integritate de care s-a tot vorbit în presă și să știți că fiecare coleg care se află pe listă la aceste alegeri și-a asumat pe propria răspundere că întrunește aceste criterii stricte pe care partidul le-a stabilit pentru a nu avea în viitor probleme și pentru a arăta electoratului că într-adevăr am vrut să facem o reformă și în ceea ce privește clasa politică”, a afirmat Schelean.

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

7 Comentarii

 1. Ionut

  Eu cred ca PNL-ul nu prea intelege ca trebuie sa se schimbe si sa nu promoveze modul de lucru al PSD-ului. Sa nu se mire de rezultate daca vin cu propuneri precum Cojocari sau Hamat.

  Raspunde
 2. Victor

  Sunt 8, cu bataus, cu tot. (Popa). Am crezut ca trebuie sa fie mai multi, cu rezerve cu tot. Vela, candideaza, cu dosare cu tot ? Nu a spus la nimeni ca are doua dosare grele si este urmarit penal.

  Raspunde
 3. Carol Lazar

  As vota la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016 PNL daca primul pe lista ar fi fost tanarul cu sacou de culoare deschisa , cu camasa alba fara cravata . Altfel , momentan nu stiu cu cine votez.

  Raspunde
 4. adire

  dar asa ca o idee, ce ar avea astia sa faca? ne ziceti si noua,cei care aaveti impresia ca va vom vota? sau e secret, sau asa cum spune, la un moment dat,un parlamentar, el nu a promis nimic, ce pretentii sa avem de la el?chiar asa,de fatada, ce ati vrea sa faceti,nu alta dar,poate puneti de vreun razbel cu rusia, si atunci sa vezi palamentari pe front?

  Raspunde
 5. Adrian gherghinescu

  Face ce au facut din 89 voi vedeti ceva schimbari in Industrie invatamant sau Spital?ceva infrastructura rutiera feroviara sau navala ati facut sau veti face?

  Raspunde
 6. Alt reșițean de rând

  Ce faini sunt ăștia…..unu taxează altul bate poate împreună fac o regie autonomă sau o întreprindere locală ” Cămătarul ” și așa scot judetul din hazna , caci canalizare nu a fost nici unul in stare să facă. HAI LA VOT ! VOTATI HAZNAUA !

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei