Liberalii cărășeni s-au întâlnit cu președintele Iohannis la conferința Ligii Aleșilor Locali PNL

 

pnl1

Sâmbătă a avut loc la București conferința Ligii Aleșilor Locali PNL la care, alături de Marcel Vela, președintele liberalilor cărășeni, a participat și o numeroasă delegație a organizației din Caraș-Severin.

Aleși locali și județeni liberali din Caraș-Severin s-au alăturat  celor câteva mii de aleși PNL din întreaga țară, care s-au întâlnit cu președintele Klaus Iohannis pentru a-l susține în câștigarea unui nou mandat.

Alături de primari, viceprimari, consilieri județeni și locali din toate județele a fost prezent și premierul desemnat, Ludovic Orban, împreună cu toți cei nominalizați pentru portofoliile din noul Guvern.

Cu ocazia Conferinţei Ligii Aleşilor Locali PNL președintele Iohannis le-a adresat un mesaj celor prezenți:

„Pe voi v-au ales comunitățile ca să le duceți mai departe, dar pentru asta trebuie să aveți un cadru potrivit.
Am venit cu ceva simbolic astăzi, o inițiativă legislativă. Este prima dată când promulg într-o zi de sâmbătă o lege. Este acea lege inițiată de liberali pentru debirocratizare.
Pentru unii, România Normală înseamnă să fie tratat corect de către instituțiile statului, să nu mai stea ore și ore la ghișee. Să fie tratat corect și, dacă se aplică legea debirocratizării, să primească, de exemplu, autorizația de construcție, investitorul care vine să creeze locuri de muncă, poate în trei săptămâni, nu în trei ani”.

La aceeași întâlnire, și premierului desemnat, Ludovic Orban, a adresat aleşilor locali prezenți un mesaj:

Vă felicit pentru modul în care administrați localitățile, pentru că trebuie spus şi oamenii trebuie să ştie că cele mai prospere şi mai dezvoltate oraşe şi comune din România sunt administrate de primari liberali.
Vreau ca în fiecare localitate în care nu avem primari liberali să le spunem oamenilor care trăiesc ȋn acele comunități locale că au șansa de a trăi mai bine, că au șansa de a trăi ca în Cluj, ca în Oradea ca Timișoara, ca în toate localitățile cu performanță în administrația locală, care au fost ridicate de primari liberali. Dar pentru asta trebuie să facă alegerile ȋnţelepte. Totul ȋncepe cu un vot!

De asemenea, vreau să ştiţi că vremea umilințelor la care ați fost supuși atunci când veneați ȋn capitală, pentru a primi avize, semnături, aprobări sau toate documentele inventate de birocrația de la București care ţinea blocate proiectele locale, a trecut. De acum înainte, fiecare primar va avea ușa deschisă pentru fiecare instituție din România și nu doar primarii liberali, ci orice administrator local din România, care vrea să construiască ceva bun pentru semenii săi, care are proiecte de dezvoltare și care vrea cu adevărat să ducă lucrurile spre mai bine”.

 

Elena FRANȚ

 

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

 1. Emilut

  Lingăii! Fostul PD-L a devenit PNL, sub conducerea marionetei Orban.
  Au dat jos guvernul ca să aducă un măscărici pe post de premier.

  Raspunde
 2. zero

  Ludovic Orban, a adresat aleşilor locali prezenți un mesaj:
  „Vă felicit … De acum înainte, fiecare primar va avea ușa deschisă pentru fiecare instituție din România ”.

  Nu şi pentru cetăţean, doar “uşa deschisă pentru fiecare instituţie”.
  Detaliu tehnic care poate scăpa uşor celor neavizaţi în “potriviri de cu(r)vinte”.
  Şi inspirat, probabil, şi de uşa deschisă de către tăiţelu’ la … morgă (=prosperitate).
  Mesaj de Halloween, nu?
  „trebuie spus şi oamenii trebuie să ştie că cele mai prospere şi mai dezvoltate oraşe şi comune din România sunt administrate de primari liberali.”
  Dacă aşa (zice că) vede … orbu’ (Orban) :)

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei