Liderii USR PLUS Caraș-Severin au trecut pe la urne! „Am votat pentru dreptul copiilor noștri de a fi fericiți în România”

modelmic

 

Liderii Alianței USR PLUS Caraș-Severin au votat încă de la primele ore ale dimineții, la Reșița.

Andrei Plujar, președintele USR Caraș-Severin, și-a exercitat dreptul la vot la Grădinița Palatul Fermecat din Reșița, unde a sosit însoțit de familie.

plujar

Am votat pentru un președinte implicat full-time, pentru reprezentatul unei generații de politicieni care nu are nicio legătură cu vechea clasă politică și cu vechiul sistem, pentru dreptul  copiilor noștri de a fi fericiți în România. Pe această cale îndemn toți reșițenii și toți cărășenii să iasă la vot, să își exercite acest drept. Pentru prima dată după aproape 30 de ani, avem șansa ca în turul doi să nu votăm răul mai mic”, a precizat la ieșirea de la urne, Andrei Plujar.

La rândul său, Daniel Toma, președintele PLUS Caraș-Severin, a făcut un apel către cărășeni să iasă la vot în număr cât mai mare și să nu uite că orice vot contează.

modelmic

„Este important să ne mobilizăm și să participăm în număr  cât mai mare pentru a arăta din nou direcția în care vrem să mergem. Orice vot contează!

Eu am votat având convingerea că noi românii merităm un viitor mai bun, o țară în care să ne dorim să trăim alături de cei dragi. Astăzi putem scrie istoria generației noastre pentru copiii și nepoții  noștri. Astăzi, ne putem ridica la înălțimea așteptărilor oamenilor  din această țară”, a precizat Daniel Toma.

 

Karina TINCUL

Stiri similare

2 Comentarii

 1. Emilut

  “pentru dreptul copiilor noștri de a fi fericiți în România”
  “putem scrie istoria generației noastre pentru copiii și nepoții noștri”

  Ce să învețe copiii de la ei, când aștia doi încurajau #rezistenții să stea toată ziua prin piețe, cu m…a în gură ?

  Raspunde
 2. zero

  “Pentru prima dată după aproape 30 de ani, avem șansa ca în turul doi să nu votăm răul mai mic”, a precizat la ieșirea de la urne, Andrei Plujar.

  Să nu votăm răul mai mic ci pe cel mai mare?
  Pare un apropo (antropometric) la înălţimea candidaţilor din turul 2.
  Asta se mai aplica doar în armata comunistă (desfiinţată) la alegerea optică a comandanţilor de grupă, după înălţime :) :) :)

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei