Lipsă de respect, dar și spirit civic la Caransebeș! Cum a fost identificat un bărbat care arunca deșeuri pe domeniul public!

modelmic

Poliția Locală Caransebeș a aplicat o amendă de 1.500 de lei unui bărbat care a fost surprins în timp ce arunca deșeuri menajere în în zona Corcana din municipiu.

Totul s-a întâmplat sâmbătă, atunci când respectivul bărbat a fost surprins de un grup de bicicliști în timp ce descărca deșeurile. Revoltați de lipsa totală de respect și bun simț a bărbatului, aceștia l-au pozat în timp ce arunca gunoaiele, pozele ajungând ulterior în atenția polițiștilor locali. Aceștia au reușit să îl identifice pe bărbat și l-au amendat prompt cu 1.500 de lei. În plus, bărbatul și-a luat angajamentul că va igieniza zona respectivă. Mai mult, în urma verificărilor Poliției Locale, s-a constatat că acesta nu deținea contract de prestare a serviciului de salubrizare pentru imobilul în care domiciliază, iar la solicitarea polițiștilor locali s-a încheiat un astfel de contract.

Primăria Municipiului Caransebeș mulțumește doamnei Elena Tania Pârvu și celorlalți bicicliști care au dat dovadă de spirit civic, luând atitudine împotriva celui care arunca deșeuri în pădure”, informează reprezentanții Primăriei Caransebeș.

Administrația locală din Caransebeș și Poliția Locală Caransebeș avertizează că se vor intensifica acțiunile de control în ceea privește păstrarea curățeniei, în special pe linia deponeelor necontrolate de deșeuri, moloz sau alte materiale de construcție, iar amenzile vor fi pe măsură.

 

Diana RADU

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei