Live în noaptea asta la YAYA CLUB din Reșița, Adrian Eftimie! No Side Effect!

modelmic

Clubberii din Reșița sunt în alertă!

În această seară pe scena Yaya Club din Reșița, fostul club Bamboo va mixa unul din cei mai apreciați DJ români ai ultimului deceniu, Adrian Eftimie un nume cu rezonanță ce va da cu siguranță satisfacție iubitorilor muzicii de club.

Intrarea la evenimentul din această seară este 20 de lei iar pentru rezervări apelați cu încredere numărul de telefon 0757.101.111.

La cei 38 de ani ai săi, Adrian Eftimie este astăzi unul dintre cei mai cunoscuți DJ-i români. După ce a trecut prin mai multe etape, a reușit în ultimii 10 ani să se poată mândri atât cu un program foarte încărcat în țară, cât și cu gig-uri în afara țării.

În 1991, împreună cu cel mai bun prieten al lui, Eftimie construiește primul post de radio pirat din România, trei ani mai târziu descoperă radioul în adevăratul sens al cuvântului și apare în grila de programe a primului post de radio independent, Uniplus.

Anii trec și apare atracția pentru producția de spoturi publicitare și promo-uri! În același timp cu activitatea de radio în 1993 descopera Technics-ul MKII și pitch control-ul in Disco Club Le Baron din Bucuresti unde ramane ca rezident pana în 1995 cand discoteca este inchisă! Isi continua activitatea de dj in Disco Club Music Factory, urmeaza la scurt timp Vox Maris, Caf Cinema, Karma, Sing-Sing, etc. În 1997, simțind nevoia de schimbare, descoperă Radio 21 București unde activează ca prezentator-producător până în 2000, cand se hotărăște sa lase balta activitatea de radio in schimbul Disco Paparazzi Olimp, la scurt timp are placerea sa fie guest dj la deschiderea Clubului Space unde ramane ca rezident pana in 2001, simtind tot timpul nevoia de ceva nou, ajunge la Radio Star Bucuresti. În prezent activează la Radio KissFM ca dj-producer. Printre altele în 2004 a făcut gălăgie în Cuando Club, Club Maxx, Kudos Beach Mamaia, Club XXI Mamaia, Cuando Republic Mamaia si din septembrie este unul din rezidentii Kristal Glam Club Bucuresti.

Prefera stiluri ca Progressive House, Tech House, Tribal, Funky, Groove si mai nou recunoaste ca este fascinat de Break-Beat. Printre preferatii sai se numara David Morales, Scumfrog, Lemon 8, Nic Fanciulli, James Zabiela. Printre altii a mixat in warmup la David Morales, Scumfrog, Dj San, Bobby Dambrosio, Nick Bridges, ATB, etc.
No side effect în noaptea asta la YAYA Club din Reșița cu autorul acestei piese de răsunet, DJ Adrian Eftimie! Be there!

Sergiu TABAN

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei