Locuitorii de pe mai multe străzi din Caransebeș, fără apă la robinete timp de șase ore

modelmic

Reprezentanții Aquacaraș anunță că furnizarea apei potabile va fi oprită marți, 16 martie, pe strada pe mai multe străzi din municipiul Caransebeș, în vederea eliminării unei avarii apărute pe strada Nicolae Titulescu.

Nu vor avea apă la robinete între orele 10:00 și 16:00, consumatorii de pe străzile Dumbravei, Luncii, Pajiștei, Florilor, Splai Sebeș, Nicolae Titulescu, Zlatnei, Parângului și Nedeea.

Lucrarea va fi executată în intervalul orar specificat, de către personalul S.C. AQUACARAȘ S.A – Punct de Lucru Caransebeș.

Pentru orice problema apărută după reluarea furnizării apei,  utilizatorii pot apela Dispeceratul Central al S.C. AQUACARAȘ S.A  la tel. 0255/215643 sau 0766341274 și Punctul de Lucru Caransebeș la tel. 0255 – 516321”, se arată în comunicatul transmis de Aquacaraș.

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei