Locuitorii din Moldova Nouă sunt chemați astăzi din nou, la urne

a

Aproximativ 11.000 de cetățeni cu drept de vot sunt așteptați astăzi la vot în orașul Moldova Nouă din Clisura Dunării pentru a-și alege primarul, după ce Biroul Electoral Central a stabilit ca scrutinul din 27 septembrie 2020 să fie repetat în această localitate. Cetățenii vor putea alege între candidatul Ion Chisăliță (PNL) și candidatul Eugen Băleanu (Partidul Verde), ordinea acestora fiind menținută pe buletinele de vot așa cum a fost stabilită prin tragerea la sorți pentru scrutinul din septembrie anul trecut.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Prefecturii Caraş-Severin, Flavius Militaru, pentru alegerile de duminică au fost tipărite 11.984 de buletine de vot, distribuite în cele 12 secții de votare. În contextul pandemiei de COVID-19, în secții au fost asigurate soluții dezinfectante pentru suprafețe și mâini, măști și mănuși de unică folosință, precum și alte materiale menite să prevină transmiterea noului coronavirus. Totodată, au fost stabilite fluxuri de intrare și ieșire din secțiile de vot pentru cetățeni. “Sperăm ca alegerile să se desfășoare fără incidente”, a menționat reprezentantul Prefecturii Caraş-Severin.

Conform datelor Autorității Electorale Permanente (AEP), la alegerile locale din 27 septembrie 2020, prezența la urne în orașul Moldova Nouă a fost de 51,73%.

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei