Locuitorii din Moldova Nouă sunt invitați mâine la cafea! Primarul Torma vrea să le audă părerile cu privire la Fășanc

modelmic+editorial

Unul dintre cele mai așteptate evenimente prevestitoare ale primăverii a fost readus în lumina reflectoarelor de administrația Torma încă de anul trecut. Pe același sistem, și anul acesta edilul-șef vrea să organizeze Fășancul, prilej cu care îi invită mâine pe cetățeni la discuții cu privire la organizarea evenimentului.

Adrian Torma a lansat o invitație pe pagina sa de Facebook, prin care îi cheamă pe toți locuitorii din Moldova Nouă la o discuție deschisă pe tema organizării acestei sărbători.

Întâlnirea va avea loc mâine, 9 februarie, de la ora 17:00 la Cafeneaua Mario din localitate. Fășancul va avea loc în 17-18 februarie.

„În perioada 17 – 18 februarie, Primăria organizează tradiționalul Fășanc, un eveniment mult așteptat de comunitatea noastră, un eveniment care necesită implicarea noastră, a tuturor. Pentru a discuta problemele legate de organizare, îi invit vineri, 9 Februarie, pe toți cetățenii interesați, la o întâlnire ce va avea loc la ora 17.00, la Cafenea Mario (Scoaba). Ca și anul trecut, îmi doresc ca acest eveniment să unească comunitatea și prin el să dovedim că știm să ne păstrăm tradițiile”, explică primarul Adrian Torma.

Alexandra JURCA

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei