Locuitorii din Potoc, Bogodinț și Slatina Nera, în pas cu lumea! Vor avea alimentare cu apă și canalizare!

modelmic

Locuitorii din satele Potoc, Bogodinț și Slatina Nera vor beneficia în viitor de alimentare cu apă și canalizare. Lucrările vor fi finanțate prin Programul Național de Dezvoltare Locală 2. Primarul comunei Sasca Montană, Ion Poplicean, a semnat săptămâna aceasta cu Ministerul Dezvoltării Regionale, contractele de finanțare pentru cele 3 investiții.

În total, pentru lucrările din cele trei sate au fost alocați peste 24 de milioane de lei (peste 10 milioane pentru localitatea Potoc, peste 9 milioane pentru Slatina Nera și peste 4 milioane pentru Bogodinț).

Cel mai probabil lucrările vor fi demarate la jumătatea anului viitor. Ne bucurăm că am reușit să depunem documentațiile tehnice în timp util și sperăm ca în urma acestor investiții locuitorii din satele aparținătoare să beneficieze de un standard de viața ridicat”, declara pentru Reper24, primarul comunei Sasca Montană, Ion Poplicean, la finalul anului trecut, imediat după depunerea proiectelor.

Diana RADU

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei