Locuitorii din Ramna și Valeapai vor avea alimentare cu apă. Primarul Ciurea a dat ordinul de începere a lucrărilor

71035906_505476056933275_2757742588877340672_n

Locuitorii din satele și comunele care nu au avut niciodată alimentare cu apă, au sperat mereu că acest vis va deveni într-o bună zi realitate, iar viața în mediul rural să fie astfel mai ușoară. De o astfel de facilitate vor avea parte locuitorii comunei Ramna după ce administrația locală a primit finanțare pentru un proiect prin PNDL I.

Primarul Magdalena Ciurea a dat deja ordinul de începere pentru executarea lucrării de „Înființare alimentare cu apă în comuna Ramna, jud. Caraș-Severin”, care se întinde pe aproximativ 29 de kilometri.

Proiectul a fost aprobat prin PNDL I, în anul 2016, finanțarea fiind de la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice. Se execută lucrările de alimentare cu apă la Ramna și Valeapai și vor începe de la Valeapai deoarece se vine cu drumul de la Duleu – Valeapai și părerea mea este că nu ar trebui să se mai spargă iarăși drumul și e bine să se înceapă cu localitatea Valeapai. În cadrul proiectului se fac două puțuri forate la Ramna, iar stația de apă va fi tot la Ramna, apa fiind transportată de la Ramna”, a declarat primarul comunei, Magdalena Ciurea.

Valoarea proiectului este de aproximativ 5.000.000 de lei +TVA.

 

Elena FRANȚ

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei