Locuri de muncă în Germania pentru studenții cărășeni

modelmic

Studenții cărășeni care doresc să câștige niște bani pe perioada vacanței de vară se pot angaja în Germania. Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Caraş-Severin anunţă ȋnceperea perioadei de ȋnregistrare a aplicațiilor ȋn programul destinat studenților care doresc să desfășoare o activitate lucrativă pe teritoriul Germaniei pe o perioadă de minim două luni, pe parcursul vacanței de vară.

Anul acesta sunt disponibile 30 de posturi în domeniul hotelier–gastronomic, ȋn gastronomia de sistem (fast-food), ȋn producția industrială și ȋn domeniul serviciilor.

Menționăm că pot aplica studenții cu vârsta cuprinsă între 18 –35 de ani, care urmează cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii și care au cunoștințe bune/foarte bune de limba germană.

În vederea înregistrării aplicațiilor, studenții interesați de această oportunitate, se pot adresa consilierului EURES din cadrul agenției județene/municipal pentru ocuparea forței de muncă din județul în care studiază/domiciliază”, precizează Carla Goagă, purtătorul de cuvânt al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă din Caraş-Severin.

Cei interesați se pot înscrie la sediul AJOFM până pe data de 14 februarie.

Informații suplimentare cu privire la condițiile de aplicare, documentele necesare ȋnregistrării aplicațiilor, precum și instrucțiunile de completare a acestora pot fi solicitate la sediul AJOFM Caraş-Severin din Reşiţa, strada Traian Lalescu nr 17, tel 0255/212160, compartiment EURES sau pe site-ul www.anofm.ro, la secțiunea alocată AJOFM Caraş-Severin – Comunicare/Materiale informative.

foto: wall-street.ro

 

Karina TINCUL

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei