Locurile de joacă, vandalizate fără milă la Reșița!

modelmic

Reșițenii nu par să dea doi bani pe micile investiții care colorează parcurile reșițene. Leagăne rupte, tobogane sparte și garduri puse la pământ, sunt descrierea perfectă a locurilor de joacă din municipiu, luate cu asalt de vandali.

Reprezentanții Direcţiei de Întreţinere şi Reparare a Patrimoniului Consiliului Local şi ai Serviciului Gospodărie Urbană şi Mediu au efectuat recent mai multe verificări la locurile de joacă din Reşiţa. Concluziile de la fața locului au fost demoralizante, și asta pentru că s-a constatat că locurile de joacă au fost vandalizate fără milă.

Cu aparate de joacă distruse, bănci şi garduri de împrejmuire deteriorate sau furate, mai multe zone din oraș, printre care Mociur, Aleea Buziaş, Aleea Constructorilor, Parcul Cărăşana, sau Parcul Copilului, s-au transformat din locuri de distracție pentru cei mici, în distrugeri în masă.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157650692680616″]

Indignarea autorităților locale este cu atât mai mare cu cât în luna decembrie a anului trecut s-au efectuat lucrări de reparaţii la toate aceste locuri de joacă, intervenții care vor trebui reluate acum, din cauza vandalilor.

În situaţia actuală, vor fi demarate noi lucrări de remediere a problemelor apărute. Totodată, în această perioadă, se derulează lucrări de reparaţii a carosabilului cu asfalt rece în zonele strada Timişorii, reparaţii cu zgură prin nivelare şi completare în zonele: Ţerova, Secu, Doman, se amenajează o alee pietonală pe strada Rodnei”, explică reprezentanții Primăriei.

Alexandra JURCA

 

 

 

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

  1. Gaina Nebuna

    Pai normal ca le vandalizeaza,ca Politia Locala,se plimba cu masina cate doi pe boulevard si pun invitatii,in loc sa ii puna administratia sa le pazeasca,ar trebui sa le impute lor toate distrugerile cauzate,pana la prinderea faptasiilor.Si asa santem un oras sarac ii platit degeaba pe acesti asa zisi politisti,care nu fac altceva decat sa stea de pomana si sa ia banii nostrii.

    Raspunde
  2. Cocosul de...ment (a)

    Gaino, ai fost ”abordata” de prea multi cocosi si ai ramas cu traume? Ai primit cumva multe amenzi de la Politia locala si iti manifesti acum frustrarile? Daca ai gandi mai mult, ti-ai da seama ca nu poti sa pui politisti locali sa pazeasca non-stop fiecare loc de joaca, parc sau cladire din cauza unor dereglati, care nu stiu altceva decat sa distruga. Sunt politisti locali care patruleaza atat ziua, cat si noaptea in parcuri si in mai multe zone ale orasului, conform unui plan de ordine si siguranta publica. Desigur, poate ca nu sunt suficienti la cati vandali apar in Resita. Dar, evident, ca e mult mai usor sa ii acuzi pe cei care isi fac datoria…

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei