Lovitură la Curtea de Apel Timișoara: nepotul lui Ghiorghioni și-a recunoscut vinovăția!

modelmic

UPDATE: Reprezentanții Curții de Apel Timișoara au respins ca nefondată contestația depusă de Ionesie Ghiorghioni și nepotul acestuia, Cosmin Ghiorghioni, împotriva deciziei Tribunalului Caraș-Severin prelungire a arestului preventiv.  Iată soluția prezentantă pe site-ul Curții de Apel: „În baza art. 4251 alin. 7 pct. 1 lit. b C.pr.pen. rap. la art. 205 C. pr.pen. respinge ca nefondate contestaţiile formulate de inculpaţii G.I. şi G.A.C. împotriva încheierii penale din data de 04.06.2015 pronunţată de Tribunalul Caraş Severin în dosarul nr. 1709/115/2015. Menţine încheierea atacată. În baza art. 275 alin. 2 C.pr.pen., obligă inculpaţii să plătească statului suma de 100 lei fiecare, cheltuieli judiciare”. 

…………………………………………………………………………………

Nepotul lui Ionesie Ghiorghioni a recunoscut astăzi, în fața Curții de Apel Timișoara, că a servit ca intermediar între unchiul său și Adina Armașu, soția omului de afaceri Valentin Armașu. Pe altă parte, Ionesie Ghiorghioni și-a susținut în continuare nevinovăția.

Reprezentanții Curții de Apel Timișoara au judecat astăzi contestația depusă de Ionesie și Cosmin Ghiorghioni împotriva deciziei Tribunalului Caraș-Severin de a le prelungi arestul preventiv al celor doi, trimiși în judecată de DNA, pentru fapte de corupție.

Deși anterior Cosmin Ghiorghini a susținut că nu știa pentru ce sunt banii pe care îi prelua pentru unchiul său de la Adina Armașu, astăzi, tânărul și-a schimbat discursul. Conform pressalert.ro, atunci când a luat cuvântul,  Cosmin Ghiorghini a cerut să fie pus în libertate şi a declarat că recunoaşte în integralitate faptele de care a fost acuzat de procuror.

Conform rechizitoriului “suma de 8.400 de euro a fost pretinsă și primită în mai multe tranșe de către inculpatul Ghiorghioni Ionesie, prin intermediul inculpatului Ghiorghioni Adrian Cosmin. Pentru ajutorul acordat, Ghiorghioni Adrian Cosmin, rudă a inculpatului, a primit de la soția omului de afaceri, ca folos propriu, o cameră foto cu diverse accesorii, în valoare de cca. 1.900 lei”.

Pe de altă parte, Ionesie Ghiorghioni a negat în continuare faptele de care este acuzat. Și acesta a cerut să fie lăsat în libertate, declarând că dorește să fie alături de familie și făcând aluzie la faptul că este o persoană credincioasă, în trecut el construind o mănăstire.

Instanța a rămas în pronunțare.

Karina TINCUL

foto:pressalert.ro

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei