fbpx
6.7 C
Reșița
marți, 21 martie 23

Luca Mălăiescu: „La ora actuală, organizația PSD Caraș-Severin nu văd să aibă altă variantă”

Deputatul Silviu Hurduzeu, este în opinia primarului Luca Mălăiescu, singura opțiune a organizației județene a Partidului Social Democrat pentru viitoarele alegeri la președinția Consiliului Județean Caraș-Severin. Pe de altă parte, edilul de la Oțelu Roșu anunță că în perioada următoare vor urma alegeri interne în cadrul filialei județene a PSD.

Avem candidat pentru 2024 la Consiliul Județean. Îl avem pe Silviu Hurduzeu, care este și președintele, chiar dacă interimar, al organizației județene. Nu că ar fi obligatoriu ca președintele organizației județene să candideze la funcția de președinte al CJ, dar cred că este cea mai bună soluție. La ora actuală, organizația PSD Caraș-Severin nu văd să aibă altă variantă.

În ceea ce privește cei doi vicepreședinți cu care acesta a făcut echipă în fostul mandat, ce pot să spun? Flavius Nedelcea este deja membru PSD, Ionuț Popovici încă nu este membru PSD, el este încă membru PMP, dar cu siguranță, spun eu, nu va mai trece multă vreme până când Ionuț Popovici va deveni membru PSD”, a afirmat Luca Mălăiescu, un social-democrat cu state vechi în filiala cărășeană a PSD, al cărui membru este de peste 20 de ani.

spot_img

Pe de altă parte, Luca Mălăiescu a anunțat că în următoarea perioadă vor urma alegeri interne în organizațiile locale, dar și la filiala județeană, unde este de părere edilul, Silviu Hurduzeu va câștiga fără mari emoții.

Pregătim alegerile la organizațiile PSD din Caraș-Severin pe care trebuie să le finalizăm până la sfârșitul anului și preconizez că anul viitor, în februarie, vor fi alegeri la nivel județean în organizația PSD.

Dacă mă întrebați pe mine, este posibil ca Silviu Hurduzeu să aibă contracandidați pentru funcția de președinte al PSD Caraș-Severin. Întotdeauna am văzut că au mai apărut surprize și au mai fost contracandidați, dar cu siguranță fără succes”, a mai afirmat Luca Mălăiescu.

 

Karina TINCUL

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

5 COMENTARII

 1. Un articol despre niste personaje sinistre care au ajuns (sau vor ajunge) la conducerea judetului.
  Interesati-va ce combinatii a facut Luca cu haldina si cu fierul vechi, inainte de a ajunge primar.
  La fel si Popovici, el si cu banana, soferii lui x si ai lui y, au ajuns acum sa conduca judetul.

  De ce nu scrie Reper24 niste articole despre „investitiile” făcute de Luca, costurile și perioada de amortizare a acestora (parcometre, cinema 3d, lacul pentru hidrobiciclete etc.) ?
  De ce nu apar articole despre „reparațiile” făcute de firma lui Popovici pe drumul de la Poiana Marului ? (reparat in toamnă și în primăvară e plin de gropi).

  E plin de articole în care sunt lăudați primarii și conducerea CJ pentru realizările din Caraș, dar județul se luptă de la egal la egal cu Vaslui și Botoșani.

  • He, he, he! Era bine dacă ne luptam cu Vasluiul și Botoșaniul, dar mă tem că alea sunt departe. Doar cu ceva județe din Basarabia cred că putem concura!
   Ar fi bine ca cineva să mai facă jurnalism de investigație in România, dar la noi doar cancan- ul mai interesează!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei