fbpx
29.7 C
Reșița
sâmbătă, 13 iulie 24

Luca Mălăiescu, liniștit: „La Oțelu Roșu poate să vină să candideze oricine. Pentru că nu va conta”

Primarul Luca Mălăiescu așteaptă fără mari emoții alegerile locale din luna iunie. Pentru moment nu a fost anunțat oficial încă niciun nume care va intra în bătălia pentru Primăria Oțelu Roșu împotriva social-democratului care a condus în ultimii ani orașul din Valea Bistrei, dar actualul edil este de părere că numele contracandidatului sau contracandidaților săi nu contează prea mult.

Contracandidați vor fi și la Oțelu Roșu, dar nu mă interesează și nu m-a interesat niciodată, pentru că contracandidații mei au fost sunt cetățenii orașului. Atâta timp cât cetățenii orașului sunt mulțumiți de primarul Luca Mălăiescu, poate să vină să candideze oricine și asta o spun fără falsă modestie, pentru că nu va conta. Ori vine X ori Y, tot aia este. În momentul când cetățenii orașului vor considera că Luca Mălăiescu nu mai merită să fie primarul orașului, atunci oricine vine are șanse să mă bată. Deci, nu mă interesează la momentul actual cine va fi contracandidatul meu. Este adevărat că până astăzi nu s-a lansat niciun posibil contracandidat. Dar, cu siguranță, PNL-ul va avea un candidat”, a afirmat edilul, în cadrul unei emisiuni live la Reper 24.

Până la acest moment liberalii nu au anunțat pe cine vor arunca în bătălia electorală de la Oțelu Roșu. Neoficial, s-a vorbit când de Tică Crâsnic, actualul primar de la Glimboca, când de fostul subprefect și actual secretar de stat Alin Muntean. Cum campania electorală se apropie cu pași repezi, probabil că nu vom mai avea mult de așteptat peste mult timp va fi cunoscut și numele candidatului PNL pentru Primăria de la Oțelu Roșu.

Dar să nu uităm că primarul în funcție are întotdeauna prima șansă, pentru că este un adevăr, nu trebuie să ne ascundem, și de a fi candidatul partidului și de a acumula cât mai multe voturi”, a mai adăugat Luca Mălăiescu.

Karina TINCUL

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei