Luca Mălăiescu: „Nu putem crede orice zvon ce apare pe site-urile de socializare”

 

mala

Primarul orașului Oțelu Roșu, Luca Mălăiescu, îndeamnă cetățenii din orașul de pe Valea Bistrei să nu creadă orice postare sau zvon apărut pe rețelele de socializare și neconfirmat din surse oficiale. Edilul a ținut să facă această precizare în urma zvonului conform căruia la Liceul Bănățean din oraș va fi amenajat un centrul unde vor fi puse în carantină persoanele suspecte de coronavirus.

„Panica face parte din viața noastră și sunt de acord cu ea, dar nu pot înțelege naivitatea unora dintre noi, nu pot înțelege cum putem crede orice postare sau zvon ce apare pe site-urile de socializare. Nu vreau să mă gândesc ce s-ar întâmpla dacă mâine apare un zvon că cei posibili afectați de coronavirus vor fi cazați în casele noastre.

Vă precizez că U.A.T Oțelu Roșu nu a primit nicio înștiințare în acest sens, mai mult decât atât pentru a se întâmpla un lucru de o asemenea amploare, ar trebui obligatoriu făcută o dezbatere publică cu cetățenii orașului nostru, ar trebui emisă o hotărâre a Consiliului Local, deci sub nicio formă nu ar fi corect ca primarul să ia o decizie de capul lui”, se arată în comunicatul semnat de primarul Luca Mălăiescu.

De asemenea, edilul îi roagă pe cetățeni să ia în considerare doar postările oficiale de pe pagina Primăriei Oțelu Roșu.

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

4 Comentarii

 1. imoGen

  Să ne spună primarele Luca Muiescu cum stă treaba cu cinematograful 3d din oraș și cum a aruncat banii pe o “investiție” inutilă.

  Raspunde
 2. zero

  „Panica face parte din viața noastră și sunt de acord cu ea … nu pot înțelege cum putem crede orice postare sau zvon ce apare pe site-urile de socializare”

  Dragă Luca, dacă chiar ai făcut armata (pe bune) nu ar trebui să fii de acord cu panica (de care zici că ar face parte din viaţa … altora). Sau a noastră.
  Cu personaje ca Vela ajunse de la Armeniş la Interne, credibilitatea acordată de către cetăţeanul de rând (sau de grămadă) la comunicatele oficiale liniştitoare ale “autorităţii”, are o cotaţie mult mai slabă raportată la bârfele şi zvonurile de pe internet :)
  Acum, poţi înţelege cum … ?

  Raspunde
  1. imoGen

   Nu știe Luca d-astea!
   El e preocupat cu aruncat pe fereastră banii cetățenilor. Face cinematografe 3d, lac cu hidrobiciclete … pe care nu le folosește nimeni.
   Stai să vezi când face bazinul acoperit !

  2. zero

   “Reabilitarea” tradiţiei populare.
   Odată ca niciodată … în fiecare sat era un Cămin Cultural …
   Şi era şi apa de ploaie strânsă din cetârne în butoi acoperit.
   Dar satul a devenit oraş, ginerele naş, iar butoiul … bazin 3D.
   Sub acoperire.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei