Luca Mălăiescu: „Sunt un primar care nu va fi mulțumit niciodată”

modelmic

Primarul orașului Oțelu Roșu, Luca Mălăiescu, consideră că anul 2018 a fost unul deosebit de benefic pentru orașul pe care îl conduce, poate chiar cel mai benefic de când este el la cârma Primăriei. Mai mult decât atât, edilul se declară încrezător că anul 2019 va fi unul chiar mai favorabil decât cel precedent, având în vedere că Primăria Oțelu Roșu a încheiat anul nu doar fără nici o datorie, ci și cu 1.500.000 de lei în cont.

„Cred că sunt un primar care nu va fi mulțumit niciodată și spun acest lucru pentru că întotdeauna îmi doresc mai mult, dar dacă este să creionăm ce s-a întâmplat în 2018 în Oțelu Roșu, cu certitudine 2018 a fost cel mai benefic an pentru oraș și acest lucru nu o spune numai primarul Luca Mălăiescu ci și ce s-a întâmplat în oraș. Și aici pot să argumentez: am asfaltat foarte multe străzi, avem deja banii bugetați, pregătiți de la bugetul local pentru asfaltarea altor 14 străzi, care din păcate, din cauza timpului de la sfârșitul lunii noiembrie nu am mai reușit să le facem în 2018 și vor fi asfaltate imediat ce timpul ne va permite.

Tot în 2018 am pavat multe trotuare în cartiere, am finalizat strada Cloșca din Gai, am pus semafoarele în centrul civic, o investiție tot de la bugetul local, care a constat 110.000 de lei. Chiar consider că 2018 ne-a adus foarte foarte multe lucruri bune și cu siguranță 2019 va fi și mai benefic și spun acest lucru pentru că am închis anul 2018 fără nicio datorie. Deja ne-am obișnuit la Oțelu Roșu ca la final de an să nu avem datorii și cu toate facturile ce le-am avut evidențiate în contabilitate plătite și au rămas în contul Primăriei undeva la 1.500.000 de lei, bani pe care îi vom folosi pentru asfaltările de care vorbeam”, a explicat edilul.

Mălăiescu subliniază că după ce vor fi asfaltate și cele 14 străzi pentru care au fost deja alocate fonduri, în Oțelu Roșu mai rămân doar 15 străzi care nu au fost asfaltate de când este el primar. Primarul se declară însă sigur până la finalul anului va reuși să intervină și pe acestea, astfel încât Oțelu Roșu va deveni primul oraș din vestul României care să aibă până și ultima străduță asfaltată.

Karina TINCUL

Stiri similare

5 Comentarii

 1. Emilut

  1. De când “favorabil” are grade de comparație ?
  2. “vor fi asfaltate imediat ce timpul ne va permite.” – eu știam că vremea nu permite …

  Primarul își bate joc de banul public. A făcut niște “asfaltări” de toată jena. Un singur strat de asfalt așternut direct peste pământ, fără curățare, fără amorsare, doar să ia ochii oamenilor (și procentul din lucrare).
  Mai mult, a început asfaltările cu străzile care duc la casele / magazinele oamenilor apropiați lui (strada Gării de la primar de acasă, prin fața casei lui Boșneac până la primărie, strada până în fața casei lui Enache, strada Cloșca, unde locuiește un consilier PSD, strada Avram Iancu, unde stă unul dintre sponsorii campaniei electorale etc.). Strada Horia, care e cea mai circulată, a lăsat-o în paragină, să-și rupă oamenii mașinile pe ea.
  Zona industrială din Gai nu o asfaltează, să nu cumva să creeze condiții pentru investitori, deși se laudă că e asfaltată.
  Totuși primăria are bani pentru 4 stâlpi și 6 semafoare, pentru care a cheltuit un miliard de lei vechi și pentru chermeze cu pensionarii și angajații din primărie.

  P.S. Sper ca Taban să afișeze și criticile la adresa PSD.

  Raspunde
 2. zero

  “am pus semafoarele în centrul civic, o investiție tot de la bugetul local, care a constat 110.000 de lei”

  Rezonabil ca investiţie, mai ales când tăiţelu’ a “tocat” din bugetul local 157.000 de lei, înlocuind 2-3 cutii din tablă. Fără să fi vopsit măcar stâlpii existenţi. Că poate mai cade câte unul (ca la “Muncitoresc”).
  A şi mărit taxele locale cu 50%. Dar nuu, nu îşi bate joc de banul public :)

  Raspunde
 3. M..e Marean

  Speram ca asfaltul dl primar sa țină mai mult decat au ținut ,,lebedele “ de la Jgheabu sa Pavelele schimbate dupa 2 ani din centru.In 2020 vom distruge asfaltul sa băgăm canalizarea daca va mai rămâne ceva asfalt pana atunci.Rezolva Marieta treaba noi vom sta liniștiti …

  Raspunde
 4. Pastorul

  Pai de vreo doi ani tot asfaltează,mai are timp?pana vine,,timpul”(vremea)sa asfalteze mai este puțin,acum este preocupat cu alegerile din psd ii trece prin cap sa candideze dar nu are susținere din partea colegiilor,doar cu Damian si Pascu nu poate asa ca mai bine o susțin pe Jivanca ,pe asta o pot fraieri cum vor ei in acest articol a uitat sa mai zică ceva de,,Luminita” lor…

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei