Lucrări de mentenanță la rețeaua de distribuție a apei din Caransebeș

modelmic

Reprezentanții societății Aquacaraș anunță consumatorii că la începutul săptămânii viitoare vor avea loc lucrări de mentenanță la rețeaua de distribuție a apei din municipiul Caransebeș.

În vederea realizării lucrărilor de mentenanță planificate la rețeaua publică de distribuție a apei din municipiul Caransebeș, în data de 6 mai, între orele 09:00-16:00, se vor spăla rețelele de apă, din cartierele Carbonifera și Balata Sărată.

Având în vedere aceste lucrări de mentenanță este posibil să apară modificări ale parametrilor culoare, turbiditate și presiune la apa potabilă distribuită”, se arată în comunicatul transmis de Aquacaraș.

Dacă situația persistă utilizatorii pot apela S.C. AQUACARAȘ S.A  – dispecerat Central 0255-215643, Exploatarea Caransebeș la tel. 0255 – 516321, șef Exploatare 0722-333735.

 

Diana RADU

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei