Lucrări pe albia pârâului Măcicaș! Investiție importantă pentru satele inundate în trecut!

lucrari

Albia pârâului Măcicaș, care străbate comuna cărășeană Constantin Daicoviciu, a suferit o serie de lucrări de decolmatare și lărgire, ca urmare a unei investiții ce vizează zonele cu risc ridicat de inundații sau ruperi de mal.

Primarul comunei, Daniel Boambeş a declarat că această investiție este foarte importantă, mai ales pentru satele Prisaca și Zăgujeni care au avut de suferit în urma inundaţiilor din trecut.

„Lucrarea se realizează pe o lungime de 8 km, din care 4 km în intravilanul localităților Zăgujeni și Prisaca și 4 km în aval de Prisaca, la vărsarea Măcicașului către râul Timiș, în extravilan.

La ora actuală se lucrează în intravilanul localității Prisaca, se continuă lucrările începute de 2 ani. Anul trecut s-a făcut zona centrală a satului, iar acum se lucrează pentru a se finaliza întregul curs al pârâului Măcicaș”, a declarat Daniel Boambeș.

b0dd4d90-2aba-4484-8dff-172b5df0474d

Investițiile nu se opresc aici, edilul mărturisind că în viitorul apropiat se va construi un pod în apropiere de stația de epurare Prisaca, tot în cadrul acestui proiect.

Mulțumesc celor de la ABA Banat Timișoara pentru sprijinul extraordinar de mare acordat cetățenilor comunei noastre, mai ales având în vedere faptul că anul trecut în această perioadă am avut o inundație foarte mare care ar fi afectat mult mai grav gospodăriile dacă nu erau lucrările de regularizare a celor de la Apele Române”, a mai declarat primarul comunei cărășene Constantin Daicoviciu, Daniel Boambeș.

WhatsApp Image 2021-05-07 at 12.27.03 PM (1)

 

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei