5.7 C
Reșița
joi, 09 decembrie 21

„Lucrările sunt aproape finalizate și suntem pregătiți pentru deschiderea școlilor“ – Felix Borcean

Primăria municipiului Caransebeș a lucrat în această vară pentru amenajarea grădinițelor, astfel încât acestea să fie pregătite la începerea noului an școlar.

Am lucrat la repararea acoperișurilor, la înlocuirea grupurilor sanitare, am zugrăvit, am mai pus gresie și faianță, lucrări normale pentru asigurarea confortului și bunei desfășurări a procesului educațional“, a declarat edilul municipiului Caransebeș, Felix Borcean.

Toate acestea au fost făcute în regie proprie, în special la grădinițe. Avem și proiecte mai mari pentru școli, majoritatea pe Fondul de Mediu, dar acestea durează. Dacă va fi să fie aprobate, toate școlile vor intra în renovare, cu excepția marilor licee care sunt reabilitate“, a mai spus edilul Felix Borcean.

spot_img

Tot în regie proprie se lucrează la amenajarea unui hangar pe aeroportul Caransebeș, acolo unde va fi înființată o unitate SMURD cu un elicopter de intervenție. „Amenajăm interiorul unui hangar pentru a deveni un spațiu ce va fi folosit de către medicii, asistenții și personalul navigant ce va deservi elicopterul de intervenție“, a precizat Felix Borcean.

Vă reamintim că CNSU a aprobat înființarea unui punct de intervenție SMURD pe aeroportul Caransebeș. Acesta este situat la distanță aproximativ egală de celelalte puncte de intervenție din zonă, cel din Arad, respectiv Craiova.

Dan AGACHE

 

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei