Luminița Jivan îi bate obrazul colegului de coaliție, Ion Tabugan

67557540_1127715040757764_3706560538839351296_n

Președintele PSD Caraș-Severin, Luminița Jivan se declară siderată de recenta declarație a deputatului ALDE, Ion Tabugan, în fapt colegul de coaliție guvernamentală din Parlamentul României. Tabugan afirma public că de la preluarea filialei județene ALDE a avut doar discuții vagi cu șeful social-democraților cărășeni, din care a lipsit dialogul civilizat, Tabugan simțindu-se tratat ca o „umplutură”. Deputatul afirma chiar că Jivan a încercat să-și inducă în eroare șefii de la București, vorbind despre o altă realitate, diferită de cea din teritoriu.

Deputatul Luminița Jivan spune că lucrurile stau chiar pe dos, cei doi purtând numeroase discuții, unele dintre acestea desfășurându-se chiar în prezența superiorilor ierarhici de la București.

Am avut multe discuții cu dumnealui, asistați fiind chiar și de superiorii noștri politici. Eu am preferat de fiecare dată să discut cu argumente logice, cu calm, în vreme ce dânsul nu dădea senzația unei discuții constructive, calme, adoptând o atitudine de lider iritat, coleric, de cele mai multe ori ridicându-se de la masă în timpul discuției.

Într-o altă ordine de idei, domnul deputat Tabugan nu poate afirma că este tratat conform propriei afirmații ca o „umplutură” din moment ce din regiunea Vest, aici în Caraș-Severin partenerul nostru de guvernare are cele mai multe deconcentrate pe care le coordoneaza. Și unele din cele mai importante. Amintesc aici Agenția de Mediu, Garda de Mediu, ITRSC, director economic în Romsilva, ocoale silvice, șefi district în fiecare ocol silvic.

Consider că este regretabil și neadecvat din partea dânsului să înfiereze printr-o serie de acuzații care nu au niciun dram de adevăr”, afirmă Luminița Jivan, liderul PSD Caraș-Severin, cea care spune că nu a închis niciodată ușa dialogului pentru parlamentarul ALDE, cu condiția ca acesta să fie un partener de discuție, dispus să accepte argumente pro sau contra.

 

Diana RADU

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

 1. zero

  ALDE a primit discret “instrucţiuni” să trădeze prin oamenii săi pe cei de la PSD cu care sunt (aparent) în coaliţie.
  Ba chiar să se opună acestora.
  Se întâmplă şi în alte oraşe apropiate, simultan.
  Verificaţi…

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei