Luminița Jivan: „Mobilizarea cărășenilor reprezintă cea mai mare recompensă pentru noi”

 

modelmic

După închiderea urnelor, deputatul Luminița Jivan și-a arătat recunoștința pentru felul în care cărășenii și-au exprimat astăzi dreptul la vot și au fost prezenți la urne pentru a-și alege președintele. Totodată, liderul organizației județene a PSD le-a promis cărășenilor că va continua lupta pentru îndeplinirea tuturor obiectivelor propuse pentru județ.

Aș vrea să mulțumesc în primul rând cărășenilor pentru că astăzi s-au mobilizat și au votat și au fost alături de noi, au votat cu inima și din suflet pentru un viitor mai frumos și mai bun pentru noi. Mobilizarea cărășenilor reprezintă cea mai mare recompensă pentru noi oferindu-ne un nou imbold. Vom continua să facem ceea ce este mai bun pentru cetățeni, vom continua să luptăm, să luăm cele mai bune măsuri pentru români și vom continua să luptăm ca fiecare român să aibă șansa unui trai decent în țara lui.

Deși, probabil va urma o perioadă mai dificilă pentru România, eu nu mă voi descuraja și nu mă voi culca pe o ureche. Cărășenii mei merită noi investiții, merită noi proiecte, merită noi finanțări, merită drumuri mai bune și merită școli, grădinițe și spitale reabilitate. Promit că mă voi strădui și voi lupta în continuare pentru județul meu!”, a declarat Luminița Jivan.

 

Diana RADU

Stiri similare

1 Comentariu

 1. zero

  Deși, probabil va urma o perioadă mai dificilă pentru România, eu nu mă voi descuraja … și voi lupta în continuare pentru județul meu!”, a declarat Luminița Jivan.

  O perioadă (şi) mai dificilă pentru România ar fi o exprimare corectă.
  Oricum, un preşedinte nu are prerogative în faţa unui sistem de justiţie corupt pe o junglă de legi instabile şi contradictorii, sub bătaia vântului (bicameral).
  Un prim ministru nici atât nu are prerogative. Poate mai dă ceva OUG-uri în locul “decretelor” comuniste :)
  Totul este putred. Iar alţii sunt … putrezi (de bogaţi din furt “intelectual”).

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei