Luminița Jivan: „Mulțumesc tuturor cărășenilor care ne-au acordat încrederea. Voi continua să muncesc pentru județ”

modelmic

Partidul Social-Democrat s-a situat al doilea în opțiunile cărășenilor la alegerile europarlamentare de ieri, cu un procent de peste 29%. Președintele social-democraților cărășeni, Luminița Jivan a ținut să mulțumească celor care le-au acordat încrederea ieri și să îi asigure că va munci și se va zbate în continuare pentru județul pe care îl reprezintă.

Vreau să mulțumesc frumos tuturor cărășenilor care ne-au acordat încrederea. Vă asigur că voi reveni curând și cu mult drag în comunele și orașele prin care am fost să vorbesc cu oamenii. Voi continua să muncesc pentru județ și pentru oamenii acestui județ care mi-au dat speranța și încrederea că sunt pe calea cea bună”, a declarat deputatul Luminița Jivan.

Citește și Rezultate parțiale: PNL, preferat de românii din țară la alegerile europarlamentare! În diaspora, s-a impus USR-PLUS!

Citește și Victorie a PNL în Caraș-Severin, cu rezultate peste media națională!

 

Karina TINCUL

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Ionescu Maria

    Vom munci si vom câștiga iarăși încrederea cetățenilor.
    Ne vom reveni după ac eșec și ne vom ridica la nivelul dorit

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei