Luminița Jivan: „Plecarea lui Ursu la un alt partid nu este decât o glumă de proastă calitate”!

modelmic

O glumă de proastă calitate, așa a catalogat președintele PSD Caraș-Severin, Luminița Jivan, informația privind o eventuală plecare a primarului de la Oravița, Dumitru Ursu, la PNL.

Am văzut că circulă pe rețelele de socializare o știre de genul pleacă Ursu la PNL. Nu exista așa ceva! Vreau să remarc diversiunea de a plasa pe colegul meu Ursu Dumitru într-un context politic, fiind adusă atingere imaginii acestuia! Vă pot confirma că domnul primar este unul dintre cei mai serioși membri de partid, iar migrarea dânsului către alte partide nu este decât o glumă de proastă calitate! Pe de altă parte este un primar foarte implicat în a rezolva problemele oravițenilor, fiind campion la atragerea de fonduri europene și guvernamentale! Un primar care își respecta electoratul, un om loial și serios”, a comentat deputatul Luminița Jivan.

Zvonul privind plecarea lui Ursu din PSD a fost lansat de Ionuț Popovici, președintele PMP Caraș-Severin, care susținea că edilul de la Oravița își pregătește terenul pentru a intra în PNL. Informația a fost negată însă de Dumitru Ursu, care a afirmat că ar fi vorba de o simplă diversiune politică.

Citește și Trece Ursu la PNL? „Este o diversiune aruncată cu bună știință pe piața cancan-ului politic”!

 

Diana RADU

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Ursoiuu

    Pai cum sa nu se arunce pe piata asemenea povesti,cand PNL – ul vrea sa mearga la alegerile locale cu un fost ofiter de la doi si un sfert,unul dintre artizani elicopterelor din vama Naidas, membru de marca PSD Oravita,consilier personal al primarului Ursu timp de un an, mana dreapta a celui care a furat teava de gaz de la Crivina …MILOS ( fier vechi ), care face jocul lui Ursu cu asemenea candidatura…RUSINE PNL…VOTATI URSU.

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei