Luminița Jivan salută numirea noilor miniștri ai Guvernului.

modelmic

Situația dificilă pe care o traversează PSD, după rezultatul slab înregistrat la alegerile europarlamentare și sentința definitivă de închisoare cu executare primită de președintele formațiunii, este tratată cu toată seriozitatea de liderii social-democrați.
După ședința Comitetului Executiv Naţional, propunerile pentru preluarea unor portofolii din Guvernul Dăncilă sunt: Titus Corlăţean – vicepremier, ministrul Justiţiei – Ana Birchall, pentru Ministerul Fondurilor Europene -Roxana Mânzatu, iar la Ministerul pentru românii de pretutindeni a fost validată Natalia Intotero.

Președintele PSD Caraș-Severin, deputatul Luminița Jivan a declarat în legătură cu starea pe care o traversează PSD-ul și șocul resimțit de acesta în zilele de 26 și respectiv 27 mai, că social-democrații au înțeles mesajul transmis de electorat și respectă dorința acestora. Deputatul Jivan afirmă că relația pe care o are cu noii miniștri propuși în cabinetul Executivului Dancilă este una foarte bună

Pe această cale aș vrea să salut noile numiri de miniștri și numirea noului vicepremier, Titus Corlățean care va aduce un aport important în guvernarea PSD, fapt dovedit de-a lungul timpului prin ocuparea a două portofolii în guvernările PSD. Sincere felicitări și le doresc fiecăruia în parte multă putere de muncă!”, a declarat Luminița Jivan.

De asemenea, în ciuda jocurilor care se încearcă în acest moment atât la nivel național, cât și în județ, președintele PSD Caraș-Severin face un apel la unitate în rândul membrilor social-democrați.
Totodată, deputatul Jivan are și un mesaj către cărășeni, pe care îi asigură de sprijinul său total.

PSD va continua să muncească pentru oameni și să dovedească lumii contrariul a ceea se propagă în spațiul public în aceste momente despre partid. PSD este singurul partid căruia i-a păsat de oameni, acest lucru fiind vizibil prin măsurile benefice luate de actuala guvernare și de faptul că programul de guvernare votat de români a fost până acum îndeplinit în proporție de 75% și au fost înregistrate cele mai mari creșteri economice.

În ceea ce mă privește pe mine, Luminița Jivan, voi continua ca și până acum să lupt pentru cărășeni, voi continua să merg în mijlocul oamenilor pentru a le putea asculta problemele și doleanțele și pentru a-i putea asigura de susținerea mea totală. Ușa mea va rămâne în continuare deschisă, iar eu îi asigur pe cărășeni de devotamentul meu total față de ei și față de sprijinirea județului”, a declarat președintele PSD Caraș-Severin, Luminița Jivan.

 

Elena FRANȚ

Stiri similare

2 Comentarii

 1. Gigi Against

  Misduleu a cam lipsit de la scoala…a aduce aportul este pleonasm !
  Aporter = a aduce (lb.franceza)..deci aducerea aducerii…
  Dar sa fim optimisti…pe langa Veorica e doctor in stiinte filologice!

  Raspunde
 2. zero

  “programul de guvernare votat de români a fost până acum îndeplinit în proporție de 75% și au fost înregistrate cele mai mari creșteri economice.”

  Cu fonduri europeene. Minusul de 25% provine din “justiţie”. Unde se câştigă destul de bine. Dar nu se produce nimic.
  Să vedem ce c…t fac noile miniştrii. Cherchez …

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei