Luminița Jivan a votat împotriva urii, dezbinării și aroganței!

lumi

Deputat Luminița Jivan, președinte PSD Caraș-Severin a votat în jurul prânzului la secția de votare nr. 25 de la Școala Gimnazială „Mihai Peia” din Reșița.

Politicianul i-a îndemnat și astăzi pe cărășeni să meargă la vot și să-și aleagă președintele, să nu ezite să își exercite acest drept, cu gândul  la viitorul țării.

La ieșirea din secția de votare, președintele social-democraților din Caraș-Severin a declarat:

Am votat astăzi și mă simt extraordinar de bine! O să rog frumos și o să invit pe această cale toți cărășenii și toți românii să vină la vot și să-și exercite acest drept pentru că trebuie să ne gândim la viitorul țării noastre!

Am votat astăzi cu inima și cu sufletul, gândindu-mă la un președinte care în următorii 5 ani va reuși în sfârșit să ne unească, să-i pese de noi ca nație, să-i pese de problemele noastre. Astăzi am votat împotriva austerității, împotriva urii și împotriva dezbinării, împotriva aroganței și a unui președinte  care ne tratează de sus”.

lumi1

Luminița Jivan susține că numai împreună românii pot aduce schimbarea atât de necesară pentru ca următorii 5 ani să nu mai aducă vrajbă între români.

Deciziile luate de mine au fost mereu ghidate de inimă. Astăzi nu a fost o excepție și am votat cu și din inimă și suflet pentru că îmi doresc ca România să nu mai fie tabla de joc a intereselor personale ci, dimpotrivă! Îmi doresc un președinte dispus să-și pună în joc mintea, inima si sufletul doar în interesul românilor”, a mai declarat deputatul Luminița Jivan.

lumi2

Elena FRANȚ

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Doru

    Ok, însă nu am văzut pe buletinul de vot pe domnul Ura, nici pe doamna Dezbinare. Am văzut, însă, pe cineva care nu prea excelează în limba română… Să fim noi sănătoși , cu încredere în poporul român, care va ști să-si aleagă înțelept intaistatatorul!

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei