Mai mulți reșițeni, sancționați cu mii de lei de polițiștii locali!

modelmic

Poliția Locală a împânzit orașul în ultimele zile într-o serie de controale cu privire la modul în care apartamentele și societățile comerciale din municipiu au fost modificate. Astfel, mai mulți reșițeni s-au ales cu amenzi usturătoare pentru lucrări făcute după capul lor.

În urma verificărilor au fost aplicate amenzi în valoare totală de 4.000 de lei unui număr de patru persoane fizice din cartierul Doman, de pe strada Ţarcului și Bulevardul Revoluţia din Decembrie.  Amenzile au fost date celor care au efectuat diverse lucrări fără a deţine autorizaţie de construire.

De asemenea, s-au ales cu sancţiuni și două societăţi comerciale din municipiu. Atât B&G Jack Activity S.R.L, cât şi Magic Games AB S.R.L au fost arse la buzunar cu câte o amendă în valoare de 4.500 de lei, pentru executarea de lucrări fără a deţine autorizaţie de construire.

Lucrările despre care este vorba erau neconforme și în cele mai multe dintre cazuri au vizat desfiinţarea unor pereţi interiori în apartamente sau recompartimentarea spaţiilor, dar și schimbarea destinaţiei spaţiilor şi amplasarea de reclame luminoase pe faţada clădirilor, fără autorizaţii.

Mai mult, poliţiştii locali și-au îndreptat atenția și asupra afişajului stradal la nivelul municipiului. Și aici s-a constatat că au fost afişate anunţuri în alte locuri decât cele autorizate de Primăria Municipiului Reşiţa, drept pentru care au fost aplicate sancţiuni contravenţionale. Mai mult, cei care au lipit afișele cu pricina au obligația de a le da jos în termen de cinci zile de la data comunicării procesului-verbal de contravenţie.

„În această situaţie se află opt persoane juridice-societăţi comerciale- (Ralfi I.F.N. Bucureşti, White Brilliant Group SRL Galaţi, ACMTF Dracula Bucureşti, Alberto Studio SRL Oradea, ENC Belegschaft SRL, IURA Jobs SRL Reşiţa, M.M Job Trends SRL) şi 2 persoane fizice din Reşiţa iar valoarea totală a amenzilor este de 21.200 lei. Astfel de acţiuni vor continua şi în viitor”, spun autoritățile locale.

Alexandra JURCA

 

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

  1. Ionescu Lucian

    Citind acest articol si facand o analiza corecta a celor mentionate, imi dau seama ca eu sunt printre putinii resiteni (sau poate singurul – persoana fizica), care au fost amendati cu suma de 10.000,00 lei pentru lucrari fara autorizatii. Tin sa multumesc prin intermediul d-voastra Politiei Locale si Consiliului Local, pentru respectul si consideratia aratata mie si familiei mele.

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei