Manager interimar la Spitalul din Caransebeș

modelmic

Spitalul Municipal de Urgenţă Caransebeş are începând de luni, 26 septembrie, un nou manager interimar. Este vorba despre medicul Marius Ionuţ Mihăilică care va ocupa acest post până la organizarea concursului pentru funcţia de conducere a SMU Caransebeş. Actualul manager interimar a făcut parte şi înainte din Comitetul de conducere al unităţii medicale caransebeşene, unde a ocupat funcţia de director medical. Fostul manager, Claudiu Hirţea, şi-a reziliat contractul de manageriat cu acordul  părţilor şi s-a întors la Bucureşti, pe postul pe care l-a ocupat înainte de a veni la conducerea spitalului din Caransebeş. 

Marius Ionuţ Mihăilică este medic specialist în pneumologie, are 33 de ani şi este de loc din Dăbuleni. La ora actuală, are domiciliul în Caransebeş, este căsătorit şi are un copil. A devenit medic al spitalului din municipiu de la începutul anului 2010.

În ceea ce priveşte funcţia de director medical interimar al SMU Caransebeş, aceasta va fi ocupată de medicul Călin Ioan Grozăvescu.

Cosmin VLAD

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei