Maraton electoral PSD pe Valea Carașului: Naidăș, Ciuchici, Răcășdia și emulația de la Oravița!

Maraton electoral

Campania Alegerilor Europarlamentare a continuat pentru organizația PSD Caraș-Severin, condusă de deputatul Luminița Jivan, printr-un adevărat tur de forță electoral în localitățile Naidăș, Ciuchici, Răcășdia și orașul Oravița, alături de echipa PSD, secretarul general al PSD Caraș-Severin, Ionuț Chisăliță, președintele executiv PSD Caraș-Severin, Dumitru Ursu, coordonatorul campaniei și președintele organizației PSD Bocșa, Mirel Pascu, precum și președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu.

Cetățenii din comunele amintite au primit cu entuziasm vizita numeroșilor reprezentanți ai PSD Caraș-Severin, fiind expuse problemele de natură diversă cu care se confruntă cărășenii din zona de sud a județului.

Membrii și simpatizanții Partidului Social Democrat au primit răspunsuri din partea parlamentarilor Luminița Jivan și Ionuț Chisăliță, a președintelui Consiliului Județean Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu, a președintelui CJAS Caraș-Severin, Sergiu Cătălin Andreș,  a directorului executiv, Mirela Zeman, a directorului APIA, Dumitru Stepanescu, a directorului executiv al Direcției pentru Agricultură Județeană – Felicia Mehedințu, a directorului Serviciului Județean de Ambulanță Caraș-Severin, dr. Adrian Truică, a șefului Oficiului Județean de Poștă din Caraș-Severin, Mariana Tatu, a directorului DSV – Dorin Imbrea, a șefului Oficiului pentru Protecția Consumatorului -Isabelle Scorobete, inspectorului școlar general Marius Cornici, a directorului Direcției Județene pentru Tineret și Sport Caraș-Severin, Narcis Lazăr și a altor specialiști din educație și alte domenii prezenți.

Oravita electoral

Momentul care a reunit peste 300 de simpatizanți ai social-democrației s-a petrecut la Oravița, acolo unde directorul Spitalului Orășenesc a ținut să îi aducă mulțumiri Luminiței Jivan pentru sprijinul acordat din partea Guvernului României, care a alocat din bugetul de rezervă 10 miliarde de lei vechi pentru arieratele acestei unități medicale.

„Împreună cu echipa mea am luat act de toate problemele enunțate de cetățenii din comunele Naidăș, Ciuchici, Răcășdia și Oravița și alături de specialiștii noștri am încercat punctual găsirea de soluții”, a declarat președintele PSD Caraș-Severin, deputat Luminița Jivan.

La întâlnirile amintite din Valea Carașului  au fost abordate și aspectele politice care vizează organizarea alegerilor europarlamentare din 26 mai.

LJ la Oravita

Diana RADU

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei