Marcel Vela, despre conducerea CJ: „Conduc de 12 luni județul și n-au făcut nimic!”

marcel vela consiliul judetean

Senatorul liberal Marcel Vela, președintele PNL Caraș-Severin, a criticat ironic activitatea Consiliului Județean Caraș-Severin, după un an de când social democrații cărășeni au preluat frâiele administrației județene.

Singurul lucru bun, remarcat de liderul liberalilor cărășeni, legat de administrarea județului, ar fi amplasarea tablourilor cu foștii președinți ai forului județean. Evident că acest aspect a fost comentat ironic de către Vela în emisiunea Opt și un sfert, de la Banat Tv, moderată de Cornelia Dunăreanu. Întrebat de realizatoare emisiunii cum a găsit Consiliul Județean după un an de mandat, liberalul Vela a afirmat că nu s-a întâmplat nimic concret pentru cărășeni.

Da, am venit după un an de zile, la Consiliul Județean, să-i privesc în ochi pe cei care conduc instituția. Anul trecut au câștigat alegerile, conduc de 12 luni județul și n-au făcut nimic. Am vrut să văd bucuria, explozia, optimismul lor, aroganța, dacă vreți, de acum un an, și dacă toate acestea au avut un efect pozitiv pentru cărășeni. De 12 luni, nu am văzut niciun efect pozitiv în Caraș-Severin, concret, nu povești. Singura realizare «concretă» am văzut-o astăzi și chiar m-a bucurat. E o chestie bună, măcar asta, pe holul de la sala mare au apărut tablourile foștilor președinți: Mustăcilă, Bălan, Secășan, Frunzăverde, Dumitrescu și Hurduzeu, ultima poză. Mi s-a părut un gest de aroganță, în primul rând că sunt foarte mari, sunt mai mici la Senatul României și aceia sunt președinții Senatului, și într-un loc foarte expus. Mi s-a părut și narcisist […], a comentat ironic președintele PNL Caraș-Severin, senatorul Marcel Vela.

Rămâneți cu Reper24 pentru a afla și poziția președintelui Consiliului Județean, Silviu Hurduzeu.

 

John GAVRILESCU

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei