fbpx
23.5 C
Reșița
marți, 26 septembrie 23

Marcel Vela felicită salvatorii plecați în Turcia: „Cățelușa Vreni din Caransebeș este un ajutor de nădejde!”

Curajoasa cățelușă Vreni și stăpânul ei Cristian Brecica au plecat acum câteva zile în Turcia pentru a lua parte la misiunile de căutare și salvare a supraviețuitorilor prinși sub dărâmături.

Senatorul liberal Marcel Vela, un binecunoscut iubitor de animale și initiator al unor legi în favoarea patrupedelor, a trimis un mesaj de încurajare, dar și de felicitare salvatorilor români plecați în misiune în infernul din Turcia.

Imaginile pe care le vedem zilnic în urma cutremurului din Turcia sunt absolut înfiorătoare, dar încercăm să găsim speranță în eforturile echipelor de intervenție care nu iau pauză.

Orice sprijin în ceea ce privește misiunile de căutare și salvare din Turcia este vital. România a trimis echipe de căutare-salvare, printre care și câini de avalanșă, voluntari și parteneri ai Salvamont.

Cățelușa Vreni din Caransebeș, rasa ciobănesc belgian, a început misiunile de căutare și cu siguranță va fi un ajutor de nădejde comandamentului care gestionează criza.

Vreni este specializată în astfel de situații de urgență, fiind un câine brevetat după multe ore de muncă și antrenament în cele mai grele condiții. Aceasta, alături de stăpânul ei, Cristi Brecica, se află la datorie și deja participă la căutări în zonele afectate de cutremur. Nu putem decât să ne rugăm că vor aduce zâmbete pe chipul familiilor de acolo, salvând cât mai multe suflete de sub dărâmături!”, a precizat în mesajul său, liberalul Ion Marcel Vela.

Parlamentarul a cunoscut-o pe curajoasa și drăgălașa cățelușă din Caransebeș cu ceva ani în urmă, patrupedul și stăpânul ei Cristian Brecica fiindu-i chiar oaspeți la Ministerul de Interne în anul 2020, când s-au oferit ca voluntari și parteneri ai ISU pentru căutarea persoanelor dispărute în avalanșe, cutremure și alte situații de urgență.

Lorena POENARU

5 COMENTARII

    • Subiect tabu. Presa dă în vileag la comandă și să nu deranjeze idioții fără vină, referitor la nea pedofilu de acu două săptămâni parcă…

  1. ”Parlamentarul a cunoscut-o pe curajoasa și drăgălașa cățelușă din Caransebeș cu ceva ani în urmă …”

    Alte cățelușe nu a cunoscut pe acolo?

  2. Tare de tot .Vela și cățelușa =LOVE(LE)🤣🤣🤣🤣.Mai puțin și vedem POPA&DUNCA ==LOVE 😂😂😂😂💘💘💘💘💘💖💖💖❤❤❤❤

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei