Marcel Vela: „Voi rămâne omul care va pleda mereu pentru ca judeţul Caraş-Severin să fie altfel”!

modelmic

Președintele Partidului Național Liberal, filiala Caraș-Severin, Marcel Vela a făcut încă o dată un apel la unitate în rândul politicienilor cărășeni care vor reprezenta județul în Parlamentul României în următorii patru ani. Vela, care a reușit să obțină un mandat de senator în urma redistribuirii, a subliniat că este nevoie ca toți parlamentarii cărășeni, indiferent de partidul din care fac parte să lupte pentru binele cetățenilor din județ. 

La fel ca în prima zi din procesul electoral, atunci când am depus dosarele de candidați la BEJ, spun și astăzi că este nevoie de unitate și colaborare între toți parlamentarii din Caraș-Severin, indiferent de culoarea lor politică. Dincolo de activitatea strict legislativă, este nevoie de o implicare sinceră în toate proiectele regionale, județene și locale care pot influența în bine viața oamenilor.

Indiferent de opțiunile politice din 11 decembrie, sau de culoarea politică a primarilor care au fost aleși în 5 iunie, în toate localitățile trăiesc simpatizanți PNL, PSD, PMP, ALDE, USR, UDMR sau alte minorități, care au împreună nevoi, vise și așteptări. Indiferent de asperități sau de polemicile din această campanie complicată, le mulțumesc și celorlalți candidați care nu au fost declarați câștigători, pentru că toți aveau propuneri importante și utile pentru județ, indiferent de formațiunea politică reprezentată în cursa electorală”, a afirmat fostul primar al municipiului Caransebeș.

Vela a ținut să mulțumească tuturor cetățenilor care au fost duminică la vot și nu a uitat nici să își felicite contracandidații și să le ureze succes în următorii patru ani.

Mulțumesc tuturor celor care duminică au votat cu Partidul Naţional Liberal. Mulţumesc celor care au dorit ca România să meargă înainte. Oricum, noi și toți cei care cred în şansa acestei ţări vom merge înainte. Voi rămâne omul la care oricând veţi găsi înţelegere, senatorul care va pleda mereu pentru ca judeţul Caraş-Severin să fie altfel”, a adăugat Marcel Vela.

Diana RADU

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Felix

    Sper ca Spagarul asta care a furat de a ajuns un mare baron si cu cateva milioane de euro in seiful de acasa cat timp a fost Primar in orasul Caransebes sa nu isi termine mandatul .

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei