Marcel Vela a votat pentru viitor, speranță și optimism!

marcel vela

Oficialii s-au prezentat la urne încă de dimineață. Primarul Caransebeșului, Marcel Vela nu s-a lăsat mai prejos și și-a exercitat dreptul la vot în speranța unei noi șanse la normalitate.

Edilul-șef al gugulanilor a ținut să menționeze că prezența sa la urne este plină de speranță și optimism. Mai mult, acesta crede cu tărie într-o nouă șansă a românilor la o viață mai bună într-o țară respectată pe plan internațional.

„Astăzi am votat pentru viitor, am votat pentru o Românie mai bună, am votat pentru tot ceea ce înseamnă speranță, optimism și o nouă șansă pentru normalitate. O șansă pentru o viață mai bună într-o țară care sa fie respectată și apreciată în lume. Cred ca dupa ce in Romania atata vreme s-a semanat vant si s-a cules furtuna, a venit timpul ca dupa 25 de ani sa semanam grau si sa culegem paine”, a explicat Marcel Vela, primarul Caransebeșului.

Alexandra JURCA

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei