Marinela Popovici, noul director executiv al DSP Caraș-Severin

dsp

Direcția de Sănătate Publică a județului Caraș-Severin are un nou director executiv. După înaintarea demisiei fostului director Romeo Dumitrescu, începând cu 15 iunie instituția a rămas fără conducere executivă. De astăzi se pare că această funcție va fi ocupată de către Marinela Popovici, cea care a ocupat până acum funcția de director executiv adjunct economic în cadrul DSP Caraș-Severin.

Potrivit Ordinului nr. R 1/40/26.06.2020 semnat de Ministrul Sănătății, dl. dr. Nelu Tătaru, emis azi, directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică a Județului Caraș- Severin este dna ec. Marinela Popovici, director executiv adjunct economic în cadrul DSP Caraș-Severin. Mandatul doamnei ec. Marinela Popovici se va derula cu delegarea atribuțiilor specifice funcției publice de conducere și este de maximum șase luni dintr-un an calendaristic, intrând în vigoare cu data emiterii lui, adică de astăzi, 26.06. 2020”, după cum precizează compartimentul de comunicare și relații cu publicul al DSP.

 

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

4 Comentarii

 1. Justitiarul

  Sa speram ca doamna Marinela va avea in vedere si schimbarea vesnicului si ,,tanarului” (de 64 de ani zis J.R. cum zic colegii), interimar , mister Walderama cu nume de murg, pus acolo prin nu se stie ce manevre si pupaturi in dosuri ca manazer cu puteri depline …chiar daca a fost un simplu barman! Tufacul e chiar mai tare ca toti doctorii cu facultati si ani multi de studii!…fain,…asta ne face bine pe toti, mai ales pe asistente si ce mai pica pe langa! (politica asta…)
  Doamna Marinela sa ai grija ca nenea tufe tot…daca nu se face vreo rocada ceva, ne meritam soarta…esti la butoane cel putin sase luni! Bafta!

  Raspunde
  1. Marinela Popovici

   Buna ziua “Cosmin”. Ținând cont de faptul ca aparțin altei generații, decât generației online, te invit să ne cunoaștem și sa vorbim față în față. Te aștept la sediul DSP Caraș-Severin.

 2. Cosmin

  Colegul doamnei, directorul prin concurs Dan Milos a fost tras pe dreapta o luna, apoi detasat in judetul Giurgiu. Are la Resita o familie!
  Aceasta doamna Popovici cum a putut sa accepte cand stie ca adevaratul director e altul si e trimis la dracul in praznic!
  Femeia aceasta nu si-a lasat sotul sa candideze la rectoratul UEM din egoism. A avut un moment in viata cand Dumnezeu i-a dat de inteles ca sanatatea si omenia sunt daruri divine si ea ce face? Accepta targul cu ministerul ca sa nu isi piarda functia de director economic!
  Nu as fi crezut vreodata ca aceasta femeie care pozeaza intr-o fiinta ingenua si evlavioasa, va accepta un asemenea troc!
  Rusine!

  Raspunde
  1. Raluca

   Inainte sa judecati si sa criticati e bine sa stiti urmatoarele:

   1. Doamna Popovici nu a fost numita director si doar a preluat temporar atributiile de director executiv, pe langa cele de director adjunct economic, pe un termen maxim de 6 luni. Pot fi 2 zile sau chiar 6 luni.
   Aici si dvs si redactorii ar trebui sa fie mai atenti la ce scriu. Situatia reala e diferita de situatia prezentanta in articol.

   2. Atribuirea sarcinilor a venit direct de la minister, dupa mai bine de 2 saptamani, timp in care DSP CS a functionat fara director. Acest lucru putea duce chiar la blocarea activitatii.

   3. Aceasta functie nu aduce niciun beneficiu, ci doar munca in plus.

   Haideti sa stim stiuatia corecta, inainte sa judecam, haideti sa ne analizam pe noi, inainte sa criticam pe altii!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei