Market Gradimex, la superlativ în sezonul rece !

modelmic

Sezonul rece a sosit cu nenumărate oferte de nerefuzat la Supermarket Gradimex, magazinul situat în zona Universalul Vechi din municipiul Reșița. Moșul, așa darnic cum îl știm, s-a hotărât ca și în iarna aceasta să ne fie alături cu produse la promoții, astfel încât coșurile noastre de cumpărături să fie mereu pline cu bunătăți și cadouri pentru cei dragi.

image003

Din respect pentru clienții magazinului,  tânăra doamnă Cristiana Bahan-Feieș, o preminantă a businessului de succes, cea care deține această afacere și care nu demult a devenit și mămică, a hotărât împreună cu echipa ei să diversifice paleta de produse, la prețuri de nerefuzat în perioada sărbătorilor de iarnă.

 

image007

Așa cum vă spuneam, Market Gradimex se află în apropierea Universalului Vechi chiar înainte de semafor iar dacă nu îl găsești tu pe el, te va găsi el pe tine. dacă vei apela telefonul 0771 058 035 acolo unde un tânăr operator, va prelua comanda dumneavoastră de produse și o va trimite direct la destinația dorită de tine (acasă) în cel mai scurt timp.

 

image011image013image009

Urmărind promoțiile de pe internet, aplicația Market Gradimex pe Facebook, presa locală pe Reper24 dar și în magazinul amintit aveți ocazia să realizați o selecție a produselor, să comparați și mai apoi să vă mpleți cămara cu merinde și frigiderul cu cele de trebuință,  în timp real .

Citește și: https://reper24.ro/de-la-1-octombrie-poti-comanda-online-din-magazinul-alimentar-market-gradimex/

image021image023

Faptul că: Tu alegi, noi livrăm, a devenit deja un brand recunoscut al Supermarketului Gradimex și o realitate de care se bucură reșițenii, comanda minimă fiind de 50 lei la care se adaugă transportul, dumneavoastră bucurându-vă de timpul liber, în sânul familiei.

image011image013

Produsele și promoțiile le găsești aici (click pe linck): https://www.marketgradimex.ro/

Market Gradimex te așteaptă să apelezi telefon 0771 058 035 sau să-ți instalezi pe telefonul tău aplicația Market Gradimex iar cumpărăturile vor veni la tine acasă în cel mai scurt timp ! Nu ezita să te bucuri de cele mai mici prețuri de luni până sâmbătă între orele 10:00-22:00, iar duminică între orele: 12:00-22:00.

 

 

 

image025

Timpul tău și al familiei dumneavoastră este valoros pentru noi, pastreză-l pentru tine și familia ta!

Market Gradimex urează tuturor clienților Sărbători Fericite și Un An Nou … Ho! Hoo! Hooooo….cu coșuri pline de cumpărături !

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei