24.7 C
Reșița
marți, 17 mai 22

Masca rămâne obligatorie și în spațiile deschise

În ultimele două săptămâni a scăzut incidența îmbolnăvirilor cu noul virus și în județul Caraș-Severin, la fel ca în mai toate zonele țării. În județ, incidența infectărilor era ieri de 2,42 la o mie de locuitori, iar în municipiul Reșița de 2,97. Pe ansamblul județului Caraș-Severin, doar în 21 de localități incidența era de peste 3 la mie.

Cu toate acestea, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a emis ieri o hotărâre prin care se prelungește obligativitatea purtării măștii și în spațiile deschise: În toate unităţile administrativ-teritoriale din judeţul Caraş-Severin se instituie obligativitatea purtării măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura, în toate spațiile publice închise și deschise, precum și la locul de muncă și în mijloacele de transport în comun“.

Tot ieri, în CJSU Caraș-Severin, sub comanda prefectului Cristian Gâfu a fost adoptată Hotărârea nr. 147/23.11.2021 privind aplicarea măsurilor instituite prin HGR nr. 1183/2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 9 noiembrie 2021, precum și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 la nivelul județului Caraș-Severin.

spot_img

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

2 COMENTARII

  1. Alo, am o întrebare:pe mâini ne mai spălăm?Dar chiloții și ciorapii?Trageți-vă masca don pref, nu te mai bagă în seamă nici dracul. Cine vine să îi ia locul la prefectură?😆😆😆

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei