Maşina poliției din Oțelu Roşu, spulberată pe DN58! Trei polițişti, în stare gravă

Trei polițişti, în stare gravă

O maşină a poliției din Oțelu Roşu a fost izbită în plin astăzi pe DN68. Cei trei polițişti aflați în autoturism se aflau în timpul serviciului și transportau un reținut din localitatea Vama Marga în vârstă de 31 ani, urmărit național pentru infracțiuni la regimul circulației, spre secția din localitatea Oțelu Roșu.

Maşina poliției a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism în care se aflau două femei. Şoferița a vrut sa vireze spre stânga fără a se asigura, cu toate că autoturismul poliției avea girofarul și sirena în funcțiune. Autovehiculul organelor de ordine a fost spulberat într-o clipă.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157667290344951″]

Impactul a fost extrem de puternic iar cei trei polițişti au fost scoși cu greu dintre fiarele contorsionate, fiind în stare gravă. Din primele date se pare că cei trei vor fi transportați de urgență la Caransebeș și ulterior la spitalul din Timișoara . Restul victimelor, cele două femei şi bărbatul reținut, au suferit răni ușoare și se află în afara pericolului.

Comisarul Șef Viorel Avram, comandantul inspectoratului județean de poliție Caraș-Severin, ne-a informat că ancheta în cazul accidentului produs la Oțelu Roșu, este condusă de către un procuror.

„Trei polițiști de la Oțelu Roșu, împreună cu un urmărit național, se deplasau din direcția Hațeg spre Caransebeș, cu autospeciala poliției având semnalele luminoase și acustice în funcțiune, aceștia deplasându-se spre sediul poliției din Oțelu Roșu. Pe strada Hațegului din cartierul Cireșa, în dreptul imobilului cu numărul 35, din sens opus deplasându-se un autoturism condus de către o tânără în vârstă de 22 de ani, care a virat spre stânga fără a acorda prioritate de trecere mașinii de poliție. În urma accidentului, a rezultat rănirea celor trei polițiști și a pasagerei ce se afla pe locul din dreapta al autoturismului condus de către tânăra de 22 de ani. Aceștia au fost transportați la spitalul din Caransebeș pentru îngrijiri medicale” a declarat Cecilia Dăneț, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin.

 

Alexandra JURCA

Distribuie pe:

Stiri similare

3 Comentarii

  1. cataj74

    Ptr mai buna dvs informare : Dn 58 face legatura intre Caransebes si Anina via Resita, prin Otelu Rosu trece
    Dn 67, dar nu aveti de unde sa stiti asta , la Spritu Haret unde ati facut voi studiile nu s-a predat aceasta materie .

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei