Mașină răsturnată în urma unei coliziuni, la intrarea în Caransebeș!

 

 

m

Un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme s-a produs în a treia zi de Paște, la intrarea în Caransebeș.

Autoturismul care circula dinspre Reșița, la intrare în Caransebeș, la intersecția cu strada Nicolae Bălcescu, a virat stânga încălcând marcajul longitudinal continuu, intrând în coliziune cu un alt autoturism care circula din direcția Gară-Centru.

În urma coliziunii, autoturismul care circula dinspre Reșița s-a răsturnat pe o parte.

La fața locului au fost deplasare trei echipaje (1 autospecială cu apă și spumă, 1 descarcerare, 1 ambulanță SMURD-EPA B1) din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș, respectiv o ambulanță din cadrul SAJ Caraș-Severin.

576c6e6e-4800-48cf-b505-a2237a6d11b1

În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului primului autoturism, în vârstă de 71 de ani, care a fost transportat la spital pentru investigații medicale. Pasagera a refuzat transportul la spital.

Mașina care circula dinspre Gară-Centru era condusă de un bărbat de 64 de ani.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0 în ambele cazuri.

 

13e5d29e-4091-403c-b444-b46e4f76243f

 

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei