Meciul zilei: Borduz vs Popovici! La CJ nu mai merge cu șpaga, dar se dă bine cu pumnul!

modelmic

Arbitru, fără voia lui, secretarul județului – Darian Ciobanu!

Spiritele s-au încins și au început să deie pe-afară la Consiliul Județean Caraș-Severin, urmare a unor declarații publice făcute de vicepreședintele Consiliului Județean, Ionuț Mihai Popovici, după prezentarea raportului Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Intercom Deșeuri, în plen.  Deranjat de cele prezentate în raport, vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Ionuț Popovici, a afirmat faptul că nici până acum nu au fost găsiți operatori pentru zonele Bozovici și Pojejena, deși prima licitație în acest sens a avut loc în 2015!?

Suntem în 2018 și la Bozovici și Pojejena nu avem operatori. Sunt două zone extrem de importante, vorbim de Valea Almăjului și de Clisura Dunării. Toată lumea a arătat cu degetul către Consiliul Județean că nu reușește să recepționeze deponeul. Iată că l-am recepționat, într-un final, și constatăm că oamenii de acolo nu vor avea unde să își ducă deșeurile. Ceva nu merge la ADI Intercom Deșeuri și aș dori să mă lămuriți care este problema”, a arătat cu degetul Popovici spre reprezentantul ADI Intercom Deșeuri. Aceasta, după ce vicele s-a arătat nemulțumit și de faptul că raportul nu a fost prezentat de directorul asociației, Daniel Borduz, ci de responsabilul de mediu din cadrul ADI Intercom Deșeuri. De cealaltă parte, directorul Daniel Borduz afirmă că nu a putut fi prezent la momentul prezentării raportului pentru simplul fapt că era în exercițiul funcțiunii, la Băile Herculane, într-o altă situație care nu putea suporta amânare pentru aceași asociație ADI Intercom Deșeuri.

Una peste alta, odată conflictul creat, se pare că vulcanul discordiei a erupt astăzi, într-unul din birourile cu ștaif ale palatului administrativ județean. Nominalizăm în acest sens biroul secretarului județului, Darian Ciobanu, unde directorul ADI Intercom Deșeuri, Daniel Borduz și vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Ionuț Mihai Popovici s-ar fi întâlnit, urmând ca întrevederea să continue împreună cu președintele Consiliului Județean, Silviu Hurduzeu.

Nu cunoaștem detaliile discuțiilor purtate în fața secretarului Ciobanu, cert este că după un schimb de replici ce a vizat situația deșeurilor din județ, între Borduz și Popovici, dialogul a degenerat iar între cei doi s-ar fi ajuns la violență fizică. Gurile rele de pe holurile CJ-ului afirmă chiar că s-ar fi ajuns ca unul din cei implicați să ridice un scaun din încăpere și să-l lovească pe adversar, în vreme ce acesta s-ar fi năpustiit cu pumni la adversarul său. Sursele noastre mai afirmă că secretarul județului, juristul Darian Ciobanu, ar fi fost șocat minute în șir după încheierea scandalului generat în biroul său. Ceea ce nu poate fi pus la îndoială este apelul de urgență 112, un echipaj de poliție deplasându-se la Consiliul Județean. Doar că, între timp, părțile apucaseră să-și reamintească cu tandrețe de fapte din fragedă pruncie, de vitejiile și frățiile care i-au legat odată. Cu alte cuvinte, au bătut palma și s-au împăcat…că nu e bine să dăm prost la presă, doar suntem oameni cu foncții în județ, nu-i așa cumetre?

Contactați telefonic, atât Daniel Borduz, cât și Ionuț Popovici, afirmă la unison că nu a fost vorba de un conflict cu implicații de genul celor prezentate mai sus.  „Am avut o discuție mai aprinsă pe tema situației deșeurilor din județ“, afirmă vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Ionuț Popovici.

Totuși, un lucru ne scapă, cine a format 112 Apel de Urgență, dacă lucrurile au suportat o dezbatere atât de pașnică, precum susțin părțile implicate? Închei tot în formulă interogativă acest text, așa cum, retoric ar întreba un fost șef de-al meu: „Suntem proști, domnilor?“

Sergiu TABAN

 

 

Distribuie pe:

Stiri similare

3 Comentarii

 1. zero

  Schimburile de ghionturi denotă conflicte politice de interese ceva mai mari decât cele pe care le-ar putea gestiona juriştii.
  Nu degeaba s-a gandit şeful mafioţilor la fabricarea de armament :)

  Raspunde
 2. zero

  P.S. Se spunea pe vremuri că: după ce “tractoarele” chinezeşti (pe şenile) au ripostat la manevrele aviaţiei (agricole) ruseşti – Agerpres transmitea că la graniţa dintre cele două ţări socialiste şi prietene a avut loc un schimb de experienţă tovărăşesc, pe teme agricole :)

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei