22.7 C
Reșița
vineri, 30 septembrie 22

Medicul care a modernizat Compartimentul de Hematologie al SJU Reșița: „Îi încurajez pe toți colegii mei să aibă încredere că pot!”

Pacienții care se adreseaza Compartimentului de Hematologie din cadrul SJUR, Staționarul 2, au acum saloane noi, curate, primitoare si calde, toate acestea datorându-se unei inițiative private curajoase în fruntea căreia s-a aflat medicul Raluca Cornean.

Astfel că în perioada 24.08-10.10.2021 a fost demarată reabilitarea Compartimentului de Hematologie al Spitalului Judetean de Urgență Reșița în regim propriu, după cum a declarat medicul, cu donații din partea unor firme din Timișoara și Reșița, precum și cu implicarea comunități din cele două municipii.

În urma acestei inițiative, Compartimentul de Hematologie cu cele 2 saloane, un cabinet pentru asistente, hol și cele 2 băi au acum geamuri și uși termopan, calorifere noi, sistem electric nou pe pat cablu, corpuri de iluminat noi, rolete pentru geamuri, dar și aparate de aer condiționat noi.

spot_img
S-a turnat peste tot șapă autonivelantă și ulterior s-a montat tarkett antibacterian.

Încăperile dispun de televizoare LCD noi, frigider, mobilă (dulapuri, aparat de medicamente, birouri).

Paturile au saltele cu huse impermeabile, perini și plapume, iar la băi au fost montate lavoare noi.

Vreau să mulțumesc tuturor celor care au spus DA acestui proiect ambițios dus la bun sfârșit în doar 6 săptămâni!

A fost greu, dar nu imposibil și încurajez cu drag toți colegii mei din sistemul medical din toată Romania să aibă încredere că pot, la rândul lor, cu multă implicare, să ducă la bun sfârșit reabilitarea secției unde activeaza.

Mulțumesc conducerii Spitalului Județean de Urgență Reșița pentru implicare și susținere, întregii echipe a Compartimentului de Hematologie care a lucrat necontenit, pacienților care au ales să ne ajute, comunității din Reșița și Timișoara, care la randul lor s-au implicat!

Vă mulțumesc din suflet tuturor și sper ca ajutorul acordat să vi se intoarcă înzecit!”, au fost cuvintele curajoasei și inimoasei doctorițe de la Compartimentul de Hematologie al Spitalului Județean din Reșița, medic Raluca Cornean.

 

Lorena POENARU

 

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei