Mesajul primarului din Moldova Nouă, Adrian Torma, cu prilejul începerii noului an școlar

 torma
Am primit la redacție din partea actualului primar din Moldova Nouă Adrian Torma și candidat pentru un nou mandat din partea Alianței PRO-Caraș-Severin, un mesaj dedicat copiilor care pășesc din nou de astăzi pragul școlii și părinților acestora:
Dragi părinți și copii,
Începe un nou an școlar, un început marcat de pandemia Covid care a creat multe modificări în actul de învățământ.
Am vizitat clasele, alături de echipa managerială și echipa implicată în implementarea condițiilor igienico-sanitare necesare respectării normelor impuse de Guvern.
b
Sunt mândru de implicarea și simțul responsabilității dovedit de cadrele dedicate și personalul auxiliar și le mulțumesc ca au reușit în timp foarte scurt sa se organizeze ca anul școlar sa înceapă în condiții optime la Moldova Nouă.
În calitate de primar am alocat sumele solicitate de către instituțiile de învățământ și va îndemn să respectați instrucțiunile cadrelor didactice.
c
Dragi părinți și copii, acum, mai mult ca niciodată trebuie sa dăm dovadă de responsabilitate și să respectăm cu toții regulile impuse de către Ministerul Educației.
Va îndemn să pășiți cu încredere în noul an școlar și sa va bucurați de frumoasele momente ale revederii cu colegii, dar și cu cadrele didactice.
d
Va urez un an școlar cu sănătate și reușite!“
Dan AGACHE
Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei