Metalul Reşiţa, victorie chinuită cu FC Bihor Oradea

modelmic
Metalul Reşiţa a reuşit o primă victorie oficială în 2015, în faţa echipei clasate pe locul 9 în Seria II, Liga secundă de fotbal, FC Bihor Oradea. O victorie la limită pentru Metalul Reşiţa, pe un teren desfundat, din care prima repriză a fost una a tatonărilor reciproce, iar a doua rezervată oricărui rezultat.
Golul a căzut în minutul 62, după o centrare în mijlocul careului oaspeţilor, jucătorul Istvan Szabo a reluat cu capul în plasa porţii bihorene. 1-0, scor care avea să se menţină până la finalul celor 90+3 de minute ale jocului din valea Domanului.
1
  De reţinut ocazia mare a Bihorului prin jucătorul Cristian Andor, care a pătruns în careul de 16 metri şi a fost oprit in extremis de Creţu, şutul din minutul 32 al rossonerului Enescu, de la peste 20 de metri care nu i-a pus mari probleme lui Călin Fîldan sau incursiunea lui Octavian Vasile din minutul 80, cel care în drumul său spre poarta orădeană s-a descotorosit de 3 jucători bihoreni, şutând puţin pe lângă bara din stânga.
SONY DSC
Din minutul 66, FC Bihor Oradea a jucat în 10, urmare a celui de-al doilea cartonaş galben acordat de arbitrul Cătălin Botaş jucătorului Bogdan Toca. În ultimele minute ale partidei, Zimmermann a ieşit la rampă salvând in extremis poarta Metalului, respingând în corner un gol ca şi făcut al bihorenilor.

 

În clasament continuă să conducă ACS Poli Timişoara cu 33 de puncte, echipă care a stat în această etapă, urmată de Metalul Reşiţa, care a acumulat 32 de puncte, ceea ce ne duce cu gândul la ipoteza promovării.

Sergiu TABAN

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei